Tepelné hospodářství Hradec Králové podalo podnět k ERÚ | Tiskovky.info

Tepelné hospodářství Hradec Králové podalo podnět k ERÚ

Hradec Králové – Městská společnost Tepelné hospodářství Hradec Králové (THHK) v tomto týdnu dostala odpověď na svůj dopis společnosti Elektrárny Opatovice (EOP), ve kterém chtěla zdůvodnit razantní navýšení cen o 8,45 procenta z primárních horkovodů od začátku roku 2014. V odpovědi elektrárny nezazněla nabídka na úpravu ceny. Opatovice jen potvrdili skutečnost, že navýšení ceny bude ve výši 8,45 procenta.

Dne 13. prosince 2013 proběhlo zasedání představenstva městské společnosti THHK, které schválilo návrh na okamžité podání žádosti k přezkoumání na Energetický regulační úřad (ERÚ) a následně na Úřad pro hospodářskou soutěž (ÚHOS).

Královéhradecká městská společnost THHK patří i nadále svými cenami mezi nejlevnější teplárenské společnosti v České republice, které dodávají teplo a teplou vodu do desítek tisíc domácností a několika stovek institucí. Tuto strategii nízkých cen chce Tepelné hospodářství udržet i dlouhodobě do budoucna.

Ing. Jiří Seidler
ředitel THHK
seidler@thhk.cz
+ 420 731 548 84

Vydáno: 13. 12. 2013 12:18
Kategorie: Energetika a průmysl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.