TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové není určeno pouze odborníkům | Tiskovky.info

TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové není určeno pouze odborníkům

Hradec Králové – TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové (dále jen TC HK) není určeno pouze odborníkům, i když se to tak na první pohled může zdát.

TC HK nabízí spolupráci a podporu studentům UHK, kteří chtějí realizovat svůj projekt. Tato obecně prospěšná společnost založená Statutárním městem Hradec Králové, která sídlí na letišti v Hradci Králové, nabízí začínajícím podnikatelům levnější prostory k pronájmu s kompletním servisem služeb.

V kancelářích TC HK je firmám k dispozici veškeré vybavení nutné pro úspěšný start v podnikání. Nutno podotknout, že TC HK dlouhodobě čelí nevýhodě plynoucí z umístění v okrajové části Hradce Králové, nicméně i přesto je TC HK plně obsazeno. Z tohoto důvodu TC HK chce představit své aktivity široké veřejnosti prostřednictvím marketingové kampaně a tím zvýšit povědomí o TC HK.

Kampaň zahájilo TC HK na začátku října novými webovými stránkami, jež poskytují kompletní informace o činnosti, školeních a nabídkách TC HK. Na facebooku si zájemci mohou zahrát virtuální hru „Podnikání s TECHNOLOGICKÝM CENTREM“ a vyzkoušet si teoretické vedení firmy. Pokud jezdíte autobusem, pak se zde dozvíte o nejbližších akcích TC HK prostřednictvím LCD monitorech instalovaných v tomto typu dopravních prostředků.

Dne 27.10.2011 se v TC HK konal první ročník „Dne otevřených dveří v TC HK“ za přítomnosti veřejnosti a médií. TC HK těší zájem médií a veřejnosti, a proto se rozhodlo „Den otevřených dveří“ uspořádat také za rok.

Jsme s Vámi doslova na každém kroku.

TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Váš partner ve světě podnikání

Mgr. Jiří Štěpán
project manager
jiri.stepan@tchk.cz