Tech Data posiluje tým Canon | Tiskovky.info

Tech Data posiluje tým Canon

Praha, 11. 8. 2011 – Společnost Canon, přední světový dodavatel zobrazovacích a tiskových řešení, změnila strukturu svých distributorů pro český trh. Pro Tech Data Distribution znamená změna podstatné posílení spolupráce. Proto vytvořila novou pozici Product Manager Canon HW, na kterou nastoupil Martin Chudoba.

Tech Data nabízí kompletní portfolio consumer i business produktů. Má autorizovanou distribuci na consumer imaging group a spotřební materiál, business produkty pak dodává i s instalací a servisním balíčkem přímo od autorizovaného dovozce. Produkty Canon jsou skladem v centrálním evropském skladu společnosti v Boru u Tachova.
Nově vytvořená speciální interní skupina Canon se bude soustředit výhradně na produkty a řešení této značky. Vedle Martina Chudoby, který bude pečovat o další rozvoj značky v oblasti tiskáren a foto-videa, v ní je i stávající product manager pro značku Canon Lukáš Langer.
„Společnost Canon se rozhodla upřednostnit prověřené distributory, kteří jí jsou schopni poskytnout komplexní a prověřený distribuční servis. Vážíme si tohoto strategického rozhodnutí i důvěry v Tech Data. Můžeme slíbit, že nově vytvořený tým pro Canon poskytne všem našim obchodním partnerům maximální zázemí,“ říká Tomáš Cígler, generální ředitel tech Data Distribution.
Canon patří mezi strategické a dlouhodobé partnery společnosti Tech Data a spolupráce obou firem probíhá jak na lokální úrovni v České republice, tak i ve světovém měřítku.

Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.
O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 24,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2011. Více informací najdete na: www.techdata.com

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 16. 8. 2011 8:05
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.