Studenti Univerzity Palackého v Olomouci mají nový komunitní server | Tiskovky.info

Studenti Univerzity Palackého v Olomouci mají nový komunitní server

Olomouc – Na začátku září byl oficiálně spuštěn nový komunitní server studentů Univerzity Palackého, eUpol.cz. Ten by měl výrazné usnadnit komunikaci mezi studenty druhé nejstarší univerzity v zemi.

„V první řadě je eUpol zaměřen na komunikaci a živou diskuzi studentstva. Existuje podobný portál olomouckých studentů, ale tam je diskuze potlačena až na druhou kolej. My se snažíme jít především opačnou cestou,“ řekl zakladatel serveru Jan Alexandr Janíček, mladý podnikatel a student 2. ročníku bohemistiky na Univerzitě Palackého.

Nový komunitní server nabízí škálu témat, do kterých mohou přihlášení uživatelé jednoduše přispívat. Vstup je pro všechny zdarma a registrace se dá odbýt za necelé 2 minuty. Po ní vám budou zpřístupněny funkce, jako zakládání nových témat, přidávání přátel, systém pro zasílání zpráv mezi uživateli, či vám budou zobrazeny kontaktní informace ostatních studentů. Ty se pro ochranu před spamováním zobrazují jen registrovaným.

„Do budoucna plánujeme další vývoj. Od poloviny srpna jsme zaznamenali 8 tisíc zobrazení našich stránek a doufáme, že s postupem roku si k nám najde cestu ještě více olomouckých vysokoškoláků, kteří budou mít chuť diskutovat,“ sdělil Janíček.

I ty můžeš navštívit nový komunitní server studentů Univerzity Palackého na www.eupol.cz

Jan Alexandr Janíček
manažer
info@netwits.cz

Vydáno: 19. 9. 2008 15:24
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: NetWits Company (ověřený zdroj [?])
Společnost působící především v oblasti tvorby profesionálních webových stránek, internetového marketingu a vývoje aplikací.