Slavnostní otevření montované mateřské školy v systému WAREX v Lysé nad Labem | Tiskovky.info

Slavnostní otevření montované mateřské školy v systému WAREX v Lysé nad Labem

Dne 15.9.2010 v 15 hodin se uskuteční slavnostní otevření nově vybudované mateřské školky v Lysé nad Labem. Slavnostního otevření se zúčastní vedení města Lysá nad Labem, starostové obcí, kteří připravují novou výstavbu školek, dodavatelská společnost WAREX spol. s r.o., ale především děti, které do této školky budou chodit. Bude tak vytvořeno 50 nových míst pro děti předškolního věku.

Stavba nové budovy školky je unikátní svým systémem výstavby. Jedná se o montovanou stavbu, jejíž některé konstrukční prvky má dodavatelská firma WAREX chráněné patentem a průmyslovým vzorem. Budova splňuje i ta nejnáročnější kriteria z hlediska tepelné ochrany a hygienických předpisů, přičemž náklady na výstavbu jsou výrazně nižší než u klasické stavby. Celá stavba školky se zastavěnou plochou téměř 500 m2 byla realizovaná v rekordně krátkém čase dvou měsíců. Moderní architektonické řešení interiéru školky vytváří příjemnou atmosféru pro pobyt dětí.
Jak nás informoval generální ředitel dodavatele společnosti WAREX Ing. Antonín Fryč, o tyto školky je velký zájem nejen ze strany ostatních obcí ČR, ale i ze zahraničí.

Miroslava Šaldová
Marketingový koordinátor
miroslava.saldova@warex.cz
+420606699094
+420234720317

Vydáno: 15. 9. 2010 9:48
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: WAREX spol. s r.o. (NEověřený zdroj [?])
Společnost WAREX spol. s r.o. je moderní a dynamickou společností zabývající se návrhem, výrobou a realizací montovaných staveb a prefabrikovaných budov, výrobních, skladovacích, obytných i užitkových ocelových hal, ocelových konstrukcí a opláštěných montovaných hal, areálů a hangárů.