Skupina Pioneer Investments podporuje Azylový dům pro matky s dětmi v Bohnicích | Tiskovky.info

Skupina Pioneer Investments podporuje Azylový dům pro matky s dětmi v Bohnicích

Spolupráce skupiny Pioneer Investments v ČR a Kolpingova azylového domu v Praze Bohnicích byla úspěšně zahájena letos na jaře sbírkou potřebných věcí pro matky s dětmi a poskytnutím vyřazených počítačů počátkem prázdnin. Ty by měly pomoci vybraným klientkám při jejich rekvalifikaci. Dalším krokem v celoročním dobrovolnickém projektu bylo zapojení zaměstnanců skupiny do přípravy jednoho z testovacích bytů v pražských Vysočanech. Podporou azylového domu Pioneer Investments pokračuje v naplňování dlouhodobé strategie společenské odpovědnosti, do níž aktivně zapojuje i své zaměstnance.

„Cílem je především pomoci ženám s dětmi, které nejsou schopny řešit svou těžkou situaci vlastními silami a prostředky. Ze zkušenosti víme, že naši zaměstnanci rádi využijí příležitosti setkat se i mimo kancelář, tím spíše, když mohou přispět dobré věci. Společnými aktivitami zaměstnanců mimo pracoviště zároveň přispíváme k upevňování firemní kultury,“ uvedla Dana Řezníková, ředitelka marketingu a PR Pioneer Investments ČR.

Posláním Kolpingova azylového domu je ochrana a podpora rodin, zejména svobodných matek s dětmi do tří let, které žijí v nepříznivých sociálních podmínkách spojených s absencí bydlení a ohrožujících zdravý vývoj dítěte. Jedním z hlavních cílů je umožnit klientkám návrat do běžné společnosti.

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809

Vydáno: 26. 7. 2011 15:47
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.