První veletrh digitální komunikace v České republice – FOR DIGITAL SIGNAGE 2009 | Tiskovky.info

První veletrh digitální komunikace v České republice – FOR DIGITAL SIGNAGE 2009

V rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2009, se ve dnech 22. až 26. září 2009 poprvé uskuteční i výstava FOR DIGITAL SIGNAGE!

Spojení výstav je záměrné a přirozené, protože právě stavební průmysl rozhoduje o nasazení moderních digitálních prostředků komunikace. Při řešení nových návrhů, při realizaci nebo renovaci komerčních objektů, školských a společenských zařízeních, je nutné v současné době myslet i na umístění zařízení pro digitální komunikaci, bez které se v blízké budoucnosti neobejdeme.

Návštěvníci veletrhu jako jsou architekti, stavitelé, investoři a široká odborná i laická veřejnost tak budou mít jedinečnou možnost blíže se seznámit s novými možnostmi digitální komunikace a jejím nasazení a umístění do objektů.

Na veletrhu FOR DIGITAL SIGNAGE budou vystavovat své produkty a služby výrobci zobrazovací techniky, audio techniky a interaktvních prvků, výrobci hardware a software řešení, výrobci systémových integrátorů a integrátorů prezentační techniky a dodavatelé systémových řešení pro broadcasting, online konference apod.

V rámci veletrhu FOR DIGITAL SIGNAGE budou probíhat i volně přístupné prezentace v konferenčním salonu.

První veletrh FOR DIGITAL SIGNAGE proběhne pod záštitou společnosti SuperMedia s.r.o.

Pro bližší informace prosím kontaktujte:
Daniela Stewart, PR a marketing manažer
SuperMedia s.r.o., Vršovická 817/5, 10100, Praha 10
Mobil. 773181823
Email: stewart@supermedia.cz

Daniela Stewart
PR a Marketing manažer
stewart@supermedia.cz

Vydáno: 25. 6. 2009 11:10
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: SuperMedia (ověřený zdroj [?])
Komunikační agentura se zaměřením na full media service.
Specializace na nový marketingový obor Video Reklama mimo domov (out-of-home Video Advertising) – komplexní poradenství, rozbor cílové skupiny, výběr a nákup optimálních ploch, výroba reklamních spotů. Ucelená databáze reklamních obrazovek v ČR. Informace o Video Reklamě mimo domov jsou volně k dispozici na www.superscreen.cz