Projekt Marketing+Design řešením na problémy v podnikání | Tiskovky.info

Projekt Marketing+Design řešením na problémy v podnikání

Podle posledních průzkumů Evropské unie výzkum a inovace pomáhají vytvářet pracovní místa a zvyšovat prosperitu a kvalitu firem a života samotného. Evropská komise ve své zprávě o konkurenceschopnosti Unie inovací z roku 2011 dochází k závěru, že pokud má strategie Evropa 2020 skutečně přinést inteligentní a udržitelný růst, potřebuje EU inovaci v mnoha oblastech výrazně zlepšit. To se týká i českých firem, které stále podceňují marketing a inovace a investice do těchto oborů.

Tisková zpráva 18.7.2011
Projekt Marketing+Design

Zajímá Vás, co vlastně inovace přesně znamenají? Jsou nezbytné pro mou firmu? Může si o dotace z fondů zažádat i má firma z mého oboru? A co vše inovace zahrnují? Smyslem existence každé firmy je zákazník a jeho získávání. Proto mají firmy v současné době výlučně dvě základní úlohy: marketing a inovace (podnikatelské funkce). S tím souvisí i budování firemní identity a budování značky Vám vložené peníze zhodnotí – a hlavně se investice vrátí a na konec i významně vyděláte.

Právě poradenství v marketingu, inovacích a designu Vám nabízí, včetně kompletních služeb Projekt Marketing+Design.

Máme řešení pro Vaše současné potřeby
Chcete zvýšit poptávku po Vašem zboží či službách, hledáte nové obchodní cesty, řešíte problém, jak komunikovat se svými zákazníky a nevíte, jak jim dát vědět o své nabídce, chtěli byste inovovat, ale nemáte představu v čem?
Využijte služeb odborníků
Strategické marketingové služby pro firmy, které chtějí na trhu dobře fungovat.

- Vypracování marketingové strategie i s analýzou a průzkumem trhu v balíčku služeb
za výhodnou cenu.

- Konzultace a poradenství v oblasti marketingu a designu za jedinečnou cenu 1900,-Kč/ za hodinu.

- Jednotlivé marketingové a reklamní služby dle Vašich aktuálních potřeb na míru.

Marketing musí procházet napříč celou firmou a hlavně její komunikací ven z firmy, nejen směrem k zákazníkům, ale i k dodavatelům. A to od strategie, přes logo, samotnou image a marketingové nástroje až po obchod a firemní cíle a vize. Marketing a inovace jsou rozhodující pro úspěch na současném dynamickém trhu. Riziko neúspěchu nebylo nikdy větší, než je tomu dnes, a proto se správná inovační strategie pro určitý konkrétní výrobek či službu stává prioritou. Výsledkem je, že inovace poskytují podněty celým produktovým řadám, skupinám výrobků a služeb.

V rámci projektu Marketing+Design nabízíme malým a středním firmám poradenství v oblasti inovací a marketingové a design strategie. www.mplusd.cz

Kontakt: sl. Martina Ďaďová – koordinátorka projektu. Tel.: 605 187 004, 257 911 257,
e-mail: dadova@mplusd.cz, web: www.mplusd.cz.

Martina Ďaďová
dadova@mplusd.cz
www.mplusd.cz

Vydáno: 19. 7. 2011 15:12