Přihláška do soutěže Princezny světa 2009 | Tiskovky.info

Přihláška do soutěže Princezny světa 2009

MISS EUROPE & WORLD – JUNIOR aneb PRINCEZNY SVĚTA jsou prestižní světovou soutěží, která kromě krásy hodnotí především komunikační dovednosti, vtip a přirozený dívčí šarm. Cílem organizátora je obrátit pozornost mladých lidí k činorodé práci, od drog a pasivní existence k aktivnímu životnímu stylu. V rámci soutěže děvčata vždy absolvují minimálně čtyři soutěžní disciplíny – cizojazyčný rozhovor, volnou disciplínu, počítačovou a mobilní komunikaci a promenádu.

Národní výběr PRINCEZEN SVĚTA 2009 pro Českou republiku - MISS EUROPE & WORLD-JUNIOR Czech Republic 2009:

1. výběrový casting – 25. dubna 2009, Praha, Aquapalace Hotel, od 10.00 hod.

2. výběrový casting – 2. května 2009, Brno, Hotel Voroněž, od 10.00 hod.

Uzávěrka přihlášek je 2. května 2009 v den druhého výběrového castingu. Registrace probíhá především přes www stránky soutěže www.princeznysveta.cz nebo www.missprincessworld.com.

V rámci letošního nového ročníku 2009 projektu MISS EUROPE & WORLD – JUNIOR 2009 aneb PRINCEZNY SVĚTA 2009jsou připravovány tyto části:

• Národní výběr PRINCEZEN SVĚTA 2009 pro Českou republiku (MISS EUROPE & WORLD – JUNIOR Czech Republic 2009) k zajištění reprezentantky ČR pro tuto světovou soutěž. Finálovým dnem a místem tohoto výběru bude 6. červen 2009 a město Svitavy.

• Národní výběry v dalších 40 zemích světa (v termínech do 31. července 2009) a místech dle pověřených Národních organizátorů
– další informace naleznete postupně na oficiálních www stránkách.

• Světová finálová část projektu – Miss Europe & World – Junior 2009 – bude rozdělena mezi Českou republiku a Maďarsko s nabitým atraktivním promotion programem v těchto zemích, TV předtáčkami a vyvrcholí Galavečerem v září 2009 v Praze.

PORTALMEDIA s.r.o.,
reklamní a produkční agentura
Švabinského 1749/19, 702 00 Ostrava 1,
tel./fax: +420 596 111 766