Přepych k vánocům patří. Dopřejte si luxusní kosmetické produkty v bio a přírodní kvalitě. | Tiskovky.info

Přinášíme několik tipů na bio a přírodní kosmetické produkty, které určitě potěší každou ženu a nejenom ji.

Tocotrienol Super Skin Concentrate, Sophyto

Účinná bio směs rostlinných olejů bohatá na alfa-, beta-, gama- a delta- vitamín E a přírodního koenzymu Q10. Pomáhá chránit pleť před škodlivými vlivy UV záření a poškozením pleti způsobeným vlivem volných radikálů, a tím účinně zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Pokožku intenzivně vyživuje, hydratuje a vyhlazuje. Propůjčuje jí viditelně zdravý a zářící vzhled. Je vhodný pro všechny typy pleti, zvláště pro velmi suchou, zralou nebo dehydrovanou pleť včetně velmi citlivé pokožky trpící ekzémem, lupénkou nebo rosaceou.
K dostání na www.heaven4skin.cz za 1.230 Kč.

Sada přírodních lesků na rty s čokoládovou příchutí, Lily Lolo

Je k dostání ve dvou barevných variantách:
Pinking of You – sada obsahuje tři růžové lesky na rty v odstínech English rose, Scandalips a Bitten pink.
Cue the Nudes - sada obsahuje tři tělové lesky na rty v odstínech Clear, Peachy keen a Whisper.

100% přírodní lesky se snadno a rovnoměrně nanáší díky tyčinkovému aplikátoru a jejich nelepivá textura zanechává rty hladké a propůjčuje jim svůdný lesk. Jsou obohaceny o bio jojobový olej a vitamín E, které rty především chrání, vyživují a hydratují. Lesky neobsahují žádné agresivní syntetické látky, nanočástice, parabeny, umělá barviva, parfemaci nebo konzervanty. Nejsou testovány na zvířatech a jsou vhodné i pro vegetariánky.

K dostání od konce listopadu na www.heaven4skin.cz za 680 Kč.

Bio kokosový peeling se třtinovým cukrem, Essential Care
Pomocí krystalků třtinového cukru bohatého na ovocné AHA kyseliny pleť jemně obrousí a zbaví odumřelých buněk. Kokosový olej, kakaové a bambucké máslo pokožku dále důkladně vyživí a zanechají ji nádherně jemnou, provoněnou a sametově hladkou. Tento luxusní tělový peeling byl vyhlášen nejlepším bio přípravkem pro péči o pokožku těla roku 2009. Přípravek ocenila mezinárodně uznávaná britská organizace Soil Association, která uděluje certifikáty organickým produktům, jež splňují přísná kritéria.

K dostání na www.heaven4skin.cz za 973 Kč.

Multivitamínové pleťové sérum, Sophyto
Lehké a rychle se vstřebávající bio sérum obsahuje výjimečně vysoké množství koenzymu Q10, kyseliny hyaluronové a vitamínů E, C-Ester, B1 a B6. Pomáhá chránit pokožku před škodlivými vlivy znečištěného životního prostředí a ztrátou vlhkosti, což jsou jedny z klíčových faktorů procesu stárnutí. Okamžitý hydratační účinek séra má za následek, že jemné linky a vrásky jsou méně viditelné a pleť vypadá pevnější a svěžejší. Působí příznivě na podráženou nebo citlivou pokožku, například po laserovém vyhlazování pokožky, mikrodermabrazi, chemickém peelingu, chemoterapii, ozařování a po nadměrném slunění. Je vhodné pro všechny typy pokožky a lze ho aplikovat i na citlivou oblast kolem očí.

K dostání na www.heaven4skin.cz za 1.024 Kč.

Petra Hubálková
hubalkova@tristarpromotion.cz
www.heaven4skin.cz
775208198

Vydáno: 7. 11. 2011 13:35
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Heaven4skin s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Společnost se specializuje na dovoz a prodej přírodní a bio kosmetiky na náš trh. Je distributorem anglických značek Essential Care a Lily Lolo pro Českou republiku. Ve svém internetovém obchodě dále nabízí širokou řadu kosmetických přípravků značek Sophyto, Barefoot Botanicals, Raw Gaia nebo Inika.