Portál TOPstroje.cz má nového šéfredaktora zpravodajství | Tiskovky.info

Portál TOPstroje.cz má nového šéfredaktora zpravodajství

Brno, 1.července 2007 Informační portál TOPstroje.cz, zaměřený na stavební, zemědělskou a komunální techniku, nově obsadil post šéfredaktora zpravodajství. Stal se jím Jan Butala, který bude zodpovědný za chod redakce a obsahovou stránku média. TOPstroje.cz získaly za první tři měsíce provozu již více než patnáct tisíc unikátních návštěvníků, přičemž do konce roku mají v plánu tento počet nejméně ztrojnásobit.

„TOPstroje.cz nemají na tuzemské scéně konkurenci. Nabízí totiž v oblasti zemních strojů a příslušné techniky komplexní servis. Právě proto počet pravidelných návštěvníků kontinuálně roste a my se jim budeme snažit přinášet servis s ještě vyšší informační hodnotou než dosud,“ sdělil Jan Butala, nový šéfredaktor TOPstroje.cz. „Tématický plán se samozřejmě budeme snažit zpracovat tak, abychom nabízeli aktuální informace odborníkům ze všech oblastí rovnoměrně,“ doplnil.

Zajímavé informace na portálu TOPstroje.cz naleznou nejen lidé ze stavebních, zemědělských, důlních či těžařských společností, ale rovněž zaměstnanci firem vyrábějící stavební či zemědělskou techniku, pracovníci technických služeb či stavebních úřadů. Vzhledem k aktuálnosti a vysoké odbornosti mohou z portálu čerpat informace rovněž učitelé a studenti odborných či vysokých škol.

„Vzhledem k tomu, že návštěvníky portálu TOPstroje.cz jsou jak vedoucí představitelé firem s rozhodovací pravomocí při výběru techniky, tak lidé, kteří přicházejí se stroji každodenně do styku, musíme klást maximální důraz na odbornost,“ uvedl Petr Lesenský, ředitel projektu TOPstroje.cz. „Věřím, že personálním posílením redakce budou naše služby nejen kvalitnější, ale i jejich portfolio mnohem širší. Pro naše čtenáře totiž nechceme být jen partnerem, který informuje, nýbrž i poradcem, který pomůže,“ dodal Lesenský.

Jan Butala
Šéfredaktor TOPstroje.cz
jan.butala@media1.cz

Vydáno: 1. 7. 2008 18:11
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Media1 Czech Republic (ověřený zdroj [?])
MEDIA1 CZECH REPUBLIC je mediální a PR agentura, která působí na českém trhu od roku 2006. Přestože jsme mladá firma, každý člen našeho týmu má dlouholeté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podnikání, jež přenášíme do podnikání našich klientů. Naší filozofií je serióznost, rychlost, soustředění na výsledky a maximální podpora zákazníků, pro něž pracujeme.