Pascarel DE LUXE – nově a exkluzivně v Intersparu | Tiskovky.info

Pascarel DE LUXE – nově a exkluzivně v Intersparu

Svou vlastní textilní značku Pascarel rozšiřuje obchodní řetězec Interspar. Vedle základní řady Pascarel Basic se tak od října v jeho nabídce objeví nová komfortní řada Pascarel DE LUXE, která obsahuje více než 40 výrobků nadstandardní kvality za velmi příznivé ceny. Široký sortiment nové řady obsahuje nejen pánské a dámské spodní prádlo, ale také ponožky a punčochové kalhoty.
Komfortní řada Pascarel DE LUXE se od základní kolekce Pascarel liší zejména v použití luxusnějších materiálů, dále potom v barvách, kdy každou sezónu bude vybrána jedna módní barva a také ve vzorech a především v balení. Zatímco některé výrobky Pascarel Basic jsou prodávány ve větším balení, výrobky řady Pascarel DE LUXE jsou prezentovány spíše otevřenou instore komunikací.
Společnost Spar chce řadou Pascarel DE LUXE oslovit své zákazníky a nabídnout jim vedle velmi úspěšné základní kolekce Pascarel, která již od října 2006 nabízí zákazníkům za velmi přijatelné ceny bohatý sortiment od klasického spodního prádla, ponožek, dámských a pánských triček, košil a kšiltovek až po džíny, nové nadstandardně kvalitní výrobky z luxusních, ušlechtilých a zároveň diskrétních materiálů, které ve spojení s odolnými a snadno udržovatelnými textiliemi, vytváří moderní kolekci určenou pro každodenní avšak vysoce komfortní nošení.
V sortimentu řady Pascarel DE LUXE, který je určen mužům, převládá spodní prádlo z kvalitních materiálů, a to ve třech variantách složení: pánské spodní prádlo z mikrovlákna, boxerky ve složení 95% mikromodalu a 5% elastanu a dále boxerky z 95% bavlny a 5% elastanu.
U dámského spodního prádla zákaznice ocení nejen vysoce kvalitní a příjemný materiál (mikrovlákno), ale také pestrou škálu barev a vyměnitelná ramínka u podprsenek. Velký výběr nabízí také punčochové kalhoty, kde lze vybírat mezi průhledným, lesklým či bokovým provedením.
Pod značkou Pascarel DE LUXE je dále možné zakoupit pohodlné pánské, dámské a dětské ponožky. Výjimkou nejsou ani speciální typy jako jsou ponožky zdravotní, protiskluzové či ponožky s módními vzory. Pro sportovně zaměřené zákazníky jsou pak v nabídce funkční ponožky určené na běh či trekking.

V letošním roce společnost Spar již představila i jiné vlastní značky. Začátkem února se v hypermarketech Interspar objevila nová řada výrobků pro děti pod značkou Pretty Baby. V březnu došlo k zásadnímu rozšíření řady biopotravin Spar Natur*pur a její rozšiřování neustále pokračuje. Zatím poslední novinkou jsou bio čaje. Od června zákazníci mohou zakoupit značku Rubin, která představuje zboží nadstandardní kvality do ložnice a koupelny za bezkonkurenční ceny.

Provozovatelem hypermarketů INTERSPAR a supermarketu SPAR v České republice je společnost SPAR Česká obchodní společnost s.r.o., která je součást skupiny ASPIAG (Austria Spar International AG) realizující zahraniční aktivity rakouského koncernu SPAR v České republice, Slovinsku, Maďarsku, Itálii a Chorvatsku. Od roku 1997 otevřela skupina ASPIAG v České Republice již 24 hypermarketů INTERSPAR a v prosinci 2006 první supermarket SPAR a to v Třebíči. Více informací na www.interspar.cz

Vydáno: 11. 10. 2007 15:56
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: ARISTON PR (ověřený zdroj [?])