Oxbow jezdec Kai Lenny předvedl na Maui ostrou jízdu „4 v 1“ | Tiskovky.info

Oxbow jezdec Kai Lenny předvedl na Maui ostrou jízdu „4 v 1“

To, že teprve 19letý Kai Lenny ztělesňuje elitu mezi watermany, o tom není pochyb. Přesvědčil nás o tom i 31. srpna 2011 v Honolulu na Hawai, kde během jednoho dne předvedl nevídanou podívanou „4 v 1“ složenou ze standup paddlboardingu, surfingu, windsurfingu a kitesurfingu.

Na pobřeží Maui byly za posledních 15 let jedny z největších vln a Kai dokázal, že pro stand up paddling, surfing, windsurfing a kitesurfing nejsou žádnou překážkou, naopak odjel parádní jízdu. Tu odstartoval paddlboardingem v 6:30. Dvě hodiny na to prosvištěl pobřeží Maui na surfu. Do třetice mu vítr foukl do plachet (windsurf) a v závěru téhle čtyřky prohnal draka (kitesurf). „Byl to dar, mít šanci zkusit to všechno v jeden den,“ sděluje na oxboworld.com rozjařený Kai.

Kaiův scénář:
Stand Up Paddle - 6:30 A.M.
Surf - 8:30 A.M.
Windsurf - 10:30 A.M.
Kitesurf - 12:30 P.M.

SPORT KONCEPT s.r.o.
Společnost SPORT KONCEPT, spol. s r. o. patří v ČR mezi nejvýznamnější firmy působící v oblasti dovozu a velkoobchodního prodeje sportovního zboží již od roku 1990. Jsme moderní, dynamicky se rozvíjející firmou, tomu odpovídá disponované kvalitní technické zázemí, dostatečná kapacita skladovacích a obchodních prostor. SPORT KONCEPT, spol. s r. o. jde cestou výhradního zastoupení a distribuce sportovního zboží předních světových značek, mezi něž např. patří: LEKI, SCHÖFFEL, SH+, SWANS, CANADA GOOSE, MALOJA, OXBOW, DEELUXE, ROHNER, BARTH a další. Orientujeme se na oblast outdoorového, lyžařského a snowboardového vybavení, ale i vybavení pro aktivně trávený volný čas. Jsme významným partnerem pro úspěšné obchodníky se sportovním zbožím, servisy, sportovní kluby a svazy v ČR i na Slovensku.

Pro další informace kontaktujte:

maXmedia s.r.o.
Kryštof Šabacký
e-mail:krystof@maxmediapr.cz

Kryštof Šabacký
krystof@maxmediapr.cz
www.maxmediapr.cz

Vydáno: 19. 9. 2011 10:17
Kategorie: Sport
Název zdroje: Sportkoncept (NEověřený zdroj [?])