Odborníci z Čech i ze zahraničí míří na Energetické fórum do Hradce Králové | Tiskovky.info

Odborníci z Čech i ze zahraničí míří na Energetické fórum do Hradce Králové

Hradec Králové (1. 4. 2015) - Další ročník Energetického fóra a Teplárenských dnů proběhne ve dnech 8. – 9. dubna 2015, tentokrát v Kongresovém centru Nového Adalbertina v Hradci Králové. Účast na akci potvrdili významné energetické společnosti nejen Čech, ale i z okolních států.

„Energetické fórum je odborné fórum zaměřené na energie, jejich efektivní využívání, ekonomické dodávky zákazníkům, ekologické získávání energie a efektivní hospodaření s energiemi,“ říká o akci jednatelka pořádající agentury PAREXPO Adéla Trávníčková a dodává: „Od letošního roku se staly součástí Energetického fóra také Teplárenské dny, které mají již více než dvacetiletou tradici.“

Na programu je celkem 9 odborných konferencí a seminářů, ze kterých si vybere poučený laik i odborník. Tradiční témata, týkající se aktuální energetické legislativy, technologií pro rozvody tepla, ochrany ovzduší či problematiky energetického využití odpadů a jejich využití v energetice, doplní také řada témat zcela nových. Pro energetiky výrobních závodů je určena konference týkající se aktuálních legislativních změn energetických předpisů postihující všechny průmyslové podniky, na konferenci však také najdou praktické tipy, jak uspořit energie, např. výměnou osvětlení závodu. Dlouholeté zkušenosti, týkající se výroby tuhého alternativního paliva z komunálního odpadu, bude prezentovat zástupce rakouské společnosti VECOPLAN AG, pan Tim van Heeswijk. Zástupci měst a obcí se zase mohou dozvědět, jak na to, aby uspořili a snížili náklady na provoz budov, veřejné osvětlení nebo o možnostech financování projektů energetických úspor pomocí dotací. Ožehavým tématem poslední doby je otázka nejen získávání nových zákazníků, ale i udržení si zákazníků stávajících. Tomuto tématu se bude věnovat seminář Boj o zákazníka v energetice. „V dnešní době je nejdůležitější osvojit si umění budování vztahů se zákazníky a předcházení jejich nespokojenosti,“ konstatuje Martin Netolický, jednatel komunikační a PR agentury Commservis.com, jeden z přednášejících.

Novinky, nové technologie, nové služby i výrobky

Stejně jako v minulých letech je součástí Energetického fóra a Teplárenských dnů doprovodná výstava, kde se prezentují české i zahraniční technologie. Jedná se o tradiční setkání firem, které nabízí své produkty a služby v energetice, s jejich potencionálními obchodními partnery. „Jako obvykle jsme zaznamenali zájem ze strany vystavovatelů i účastníků konferencí. Není žádným tajemstvím, že se zde uzavírají zajímavé obchodní kontakty a obchody v řádech milionů korun,“ uzavírá za pořadatele Adéla Trávníčková.

Marta Kašparová
senior manager
kasparova@commservis.com

Vydáno: 1. 4. 2015 13:13
Kategorie: Energetika a průmysl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.