Nový agregátor nabídek slevových portálů VýběrSlev.cz | Tiskovky.info

Nový agregátor nabídek slevových portálů VýběrSlev.cz

Na webu se zrodil zcela nový portál VýběrSlev.cz, poskytující ucelený přehled o všech aktuálních slevách v rámci hromadného nakupování, pojďme se tedy podívat, jak funguje.

Každý den najdete na různých slevových portálech unikátní nabídky za bezkonkurenčně nízkou cenu díky poskytované slevě. Portál VýběrSlev.cz vznikl právě proto, aby umožnil uživateli veškeré tyto nabídky sledovat přehledně na jednom místě.
Veškeré slevy se dají na daném portálu VýběrSlev.cz třídit a filtrovat dle kategorie slevy, ceny či místa odběru. Velkým pomocníkem při hledání se tak může stát právě zmíněná kategorie slev, kterých je v tuto chvíli zařazeno hned několik, jedná se o kategorie Adrenalin, Gastronomie, Péče a krása, Pobyty, Relaxace, Sport, Vzdělávání, Zábava, Zboží a další. Velmi snadno se tak dá nalézt právě ta sleva, kterou uživatel hledá. Jedním kliknutím se dá poté přejít přímo na stránky poskytovatele slevy, kde lze voucher pohodlně zakoupit. V současné době sdružuje nabídka portálu celkem 82 největších poskytovatelů slev z celkem 130 možných a nabízí každý den zhruba 400 aktuálních slev ve 20 městech, mezi něž lze zařadit jak ty největší města v ČR, tak postupem času přibývající města menší, jako je například Kolín, Třinec a Ústí nad Labem.
Součástí portálu je též Historie slev, kde lze najít všechny slevy, které již nejsou aktuální, avšak mohou být zajímavé v případě, že se chceme podívat na to, které slevy již proběhly.
Další vychytávkou portálu jsou přehledné statistiky jednotlivých slevových portálů, z kterých se dá jednoduše zjistit, kde nejvíce lidé nakupují a kde získají v průměru tu největší slevu. Zobrazený je zde koláčový graf s 10 největšími poskytovateli slev a dále přehledná tabulka 30 poskytovatelů slev, z které je patrné kolik jednotlivý server uživateli celkem ušetřil, kolik prodal voucherů, kolik zveřejnil nabídek a jakou poskytuje průměrnou slevu.
Portál VýběrSlev.cz pomyslel i na ty, kteří nikdy takovéto stránky nenavštívili a tak zařadil i sekci Jak to funguje, kde lze najít princip hromadných slev a vše o funkčnosti portálu.
Pro neustálou informovanost o slevách na portále se zde nabízí možnost zaktivovat zasílání aktuálních slev přímo do emailové schránky. Stačí v nastavení zvolit, o jakých slevách chce být uživatel touto cestou pravidelně informován.
VýběrSlev.cz tedy nabídne uživateli nejen kvalitní obsah, ale zároveň jej osloví i svým přehledným grafickým zpracováním, které koresponduje s grafickým provedením všech projektů společnosti HyperMedia a.s., která je provozovatelem tohoto portálu a také například HyperInzerce.cz, HyperSlevy.cz, HyperZboží.cz, HyperReality.cz, HyperBydlení.cz a mnoha dalších.

Oddělení Marketingu
marketing@hypermedia.cz
www.hypermedia.cz

Vydáno: 13. 1. 2011 9:23
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: HyperMedia, a.s. (NEověřený zdroj [?])
Reklamní a marketingové služby v oblasti internetu. Profesionální webdesign, tvorba www stránek, webhosting a kvalitní optimalizace pro internetové vyhledavače (SEO a SEM).