Nejvyšší vedení společnosti Konica Minolta navštíví Brno | Tiskovky.info

Nejvyšší vedení společnosti Konica Minolta navštíví Brno

• Jde o ocenění aktivit české pobočky, která v roce 2010 dosáhla nejvyššího podílu na trhu. • Česká pobočka Konica Minolta loni dosáhla obratu 1,29 miliardy korun. • Prezident společnosti Matsuzaki navštíví Českou republiku jako jedinou zemi v Evropě. Brno, 22. 6. 2011 – Prezident celosvětového holdingu Konica Minolta, Masatoshi Matsuzaki, navštíví v rámci své dvoudenní cesty do Evropy také Brno. Do moravské metropole přijede ocenit aktivity české pobočky v uplynulých letech, kdy představila řadu unikátních řešení prodeje a stala se pobočkou s nejvyšším podílem na trhu v regionu.

Spolu s ním Brno navštíví i další členové nejvyššího vedení společnosti. Japonské hosty přepraví do Prahy 27. června letecký speciál přímo z Tokia, v úterý 28. června navštíví hosté také centrálu české pobočky na Žarošické ulici v Brně, odkud pojedou na letiště do Vídně a vrátí se zpět do Japonska.

„Jde o jedinečné ocenění aktivit naší pobočky. Návštěva České republiky je jediný bod evropského programu pana Matsuzakiho. Jsme rádi, že máme možnost ve dvou dnech představit fungování našeho zastoupení jak v Praze, tak v Brně,“ říká Tomáš Bednář, generální ředitel Konica Minolta Business Solutions Czech.

Česká pobočka Konica Minolta dosáhla v uplynulém roce nejvyššího podílu z nejvýznamnějších trhů v Evropě. Její celkový obrat za fiskální rok 2010 (duben 2010 - březen 2011) představuje 1,29 miliardy korun, což představuje meziroční nárůst o 3,2 procenta. Zisk společnosti pak dosáhl téměř 87 milionů korun. Ve srovnání s předchozím rokem jde o růst o necelých 13 procent.

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.
Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech
Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2010 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem přes 65 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (38,2 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (27 %). Více informací na www.konicaminolta.cz.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 24. 6. 2011 13:46
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.