Návštěvníci Nákupního parku HANÁ nakoupí vše do bytu na jednom místě | Tiskovky.info

Návštěvníci Nákupního parku HANÁ nakoupí vše do bytu na jednom místě

Obchodní centrum a nákupní park HANÁ v Olomouci rozšiřují svou nabídku pro zákazníky. V obchodní zóně, která zasahuje velkou spádovou oblast střední Moravy, mohou zákazníci nakoupit vše od módy, obuvi, potravin až ke kompletnímu vybavení domácnosti. V nákupním parku, který se specializuje na sortiment „Vše pro váš domov“, byla 22. září otevřena nová prodejna JENA nábytku. Produkty tradičního českého prodejce nábytku a bytových doplňků najdou zákazníci na ploše o velikosti 2 200 m2. Celkový prostor nákupního parku s vybavením pro dům a byt je cca 19 000 m2.

„Výběr nových obchodních jednotek nebyl náhodný. Strategií vlastníka retail parku je rozšířit spektrum nabízených produktů a vytvořit tak pro zákazníky ucelený komplex služeb, které uspokojí všechny jejich potřeby týkající se bytového příslušenství,“ uvádí Martin Crha, manažer parku HANÁ, a dodává: „Náš retail park je na střední Moravě jedinečný svou koncepcí zaměřenou na domov a bydlení. Ve specializovaných prodejnách návštěvníci nakoupí vše pro dům a byt na jednom místě.“

„V prosinci letošního roku plánujeme také otevření nové prodejny rakouské společnosti Möbelix na ploše 6 000 m²,“ uvádí Crha. Skupina Möbelix je v současné době nejrychleji rostoucím prodejcem nábytku v Evropě a v Olomouci otevře již druhý dům nábytku v České republice. Zákazníci díky tomu budou mít možnost vybrat si ze širokého sortimentu nábytku pro všechny obytné prostory, dále pak bytové doplňky, jako např. koberce, podlahové krytiny, svítidla, závěsy a záclony, bytový textil a další.

Martin Crha
Centre Manager
martin.crha@emcm.cz

Vydáno: 27. 9. 2011 11:52
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Pradera (NEověřený zdroj [?])
Vlastníkem Nákupního parku HANÁ je společnost Pradera se sídlem v Londýně. Pradera - AM PLC byla založena v roce 1999, jako specializovaná manažerská společnost zabývající se správou realitních fondů pro kontinentální Evropu. Společnost PRADERA má zastoupení v Aténách, Bukurešti, Istanbulu, Londýně, Luxembourghu, Madridu, Miláně, Varšavě a v Praze. Aktuálně spravuje portfolio více než 48 nemovitostí o celkové pronajímatelné ploše více než 900.000 m2, s více než 1.900 nájemci ve střední a východní Evropě (ČR, Polsko, Rumunsko) včetně Turecka, 11 projektů shopping center a dva Retail parky.
Retail Park Haná se nachází na západním okraji Olomouce, ve velmi dobře dostupné lokalitě nákupní zóny, která kromě retail parku nabízí i obchodní centrum Haná s 60 jednotkami s hypermarketem Tesco, restauraci McDonald's a také supermarket Terno. Retail Park Haná, největší nákupní park v regionu, nabízí na celkové ploše téměř 19 000 m² 16 velkoplošných prodejen s klíčovými nájemci JENA nábytek, Electro World, Asko, Okay, Koberce Breno, Siko, JYSK a další. Skladbou nájemců tak Retail Park Haná nabízí zákazníkám vše pro jejich domov.