Navraťte své pleti mládí | Tiskovky.info

Navraťte své pleti mládí

Luxusní krém Lumafirm značky Pevonia Botanica dodá pokožce mladistvou vitalitu díky dokonalému rozzáření pokožky a současně výrazně omezí všechny známky stárnutí. Efektivně zpevní pleť, viditelně redukuje vrásky, působí i proti pigmentovým skvrnám a sjednocuje barevný tón pleti.

Vysoce kvalitní přípravek spojuje účinky 3 přírodních komponentů s exkluzivní technologií Pevonia Botanica, aby dokonale rozzářily zralou pleť a dodaly jí efektivní omlazující péči.
Díky novému krému oklamete čas. Jedinečné složení obsažené v krému Lumafirm působí doslova "proti hodinám", především díky ingrediencím, které viditelně prodlužují mládí vaší pleti. Linky a vrásky jsou výrazně méně viditelné. Nahradí je vypnutá a rozzářená pleť. Pokožka získá zpět svou sílu a pevnost a vypadá mladší.
Celkově Lumafirm hluboce opravuje pokožku a současně viditelně projasňuje obličej, krk i dekolt. Rovněž dodává pleti dokonalou hydrataci a působí proti škodlivému působení volných radikálů.

Účinky
- dokonale rozzáří pleť
- zpevňuje pleť a navrací mladistvou vitalitu
- redukuje viditelnost linek a vrásek
- redukuje známky hyperpigmentace a
sjednocuje barevný tón pleti
- hydratuje

Aplikace
Každé ráno a večer se krém nanáší na dokonale vyčištěnou pleť (obličej a krk
s výjimkou očního okolí).

Tři základní složky Lumafirmu
Hlavní složky tohoto krému se postupně uvolňují a tím regenerují, vypínají, hydratují a oživují pokožku. Nejnovější kosmetické přísady jsou zpracovány jedinečnými výrobními technologiemi.
Sorghum (čirok) - obilovina pěstovaná po celém světě, velmi dobře nakládá s vodou. Vytváří na pleti kožní film, který napíná pleť jako síť. Redukuje a zjemňuje vrásky, pokožka je odolnější vůči deformaci.
Kombucha – želatinový nápoj z kvašeného sladkého černého čaje, konzumuje se zdraví, pocit pohody a delší život. Obnovuje zdravý lesk a jas pleti. Kombucha obsahuje nejen vitamíny skupiny B, ale také další množství zdraví prospěšných látek. Nejvýznamnějšími z nich jsou: kyselina mléčná, listová a glykuronová – ta napomáhá látkové výměně a je stavební látkou mnohých důležitých polysacharidů, které tvoří např. vazivo.
Diacetyl Boldine – extrakt z Chilského stromu Boldo, bojuje s volnými radikály, blokuje receptory stresu-pokožka je odpočinutá a svěží. Zesvětluje pigmentaci, projasní a rozzáří. Diacetyl Boldine aktivuje enzym tyrosinase, který při pravidelné aplikaci omezuje tvorbu melaninu.

Produkty Lumafirm™
Korekční krém Lift & Glow, Pevonia Botanica, 2 000 Kč.
Mrazem sušená zesilovací částice – maska, 470 Kč.
Řada pro salonní péči.

Výhody kosmetiky Pevonia Botanica
Výrobky Pevonia Botanica jsou bez parabenů, parafínu, lanolínu, alkoholu, syntetických barviv a vůně.
Produkty obsahují 5-8% aktivních látek obsažených v krémech, 10% aktivních látek obsažených v sérech a 12% aktivních látek obsažených v ampulích.
V žádné formě kosmetika Pevonia není testována na zvířatech a používá plně recyklovatelné a kompletně biologicky odbouratelné balení.

Salón Pevonia Botanica
V Celnici 4, Praha 1,
www.pevonia.cz

Pro novináře:
Terezie Kaslová
E: kaslova@mediareport.cz
T: +420 603 551 372

Anna Fibichová
fibichova@mediareport.cz
mediareport.cz

Vydáno: 23. 11. 2011 13:21
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví