Náchodská nemocnice vyhlásila výběrové řízení na ředitele | Tiskovky.info

Náchodská nemocnice vyhlásila výběrové řízení na ředitele

Náchod - Ve čtvrtek 15. listopadu 2007 vyhlásilo představenstvo Oblastní nemocnice Náchod a.s. výběrové řízení na místo ředitele nemocnice. Představenstvo tak plní svůj závazek vyhlásit do konce roku řádné výběrové řízení na ředitele, který si dalo v únoru při jmenování prozatímním ředitelem Miroslava Švábla.

„Toto výběrové řízení je vypsáno na doporučení Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje. Nejedená se proto o žádnou krizovou situaci a nemocnice rozhodně nehrozí unáhlený odchod současného ředitele,“ uvedl předseda představenstva Zdravotnického holdingu Ing. Rostislav Všetečka. Podle něj chce představenstvo dostát svým slibům daných zaměstnancům nemocnice a veřejnosti.
Uzávěrka přihlášek je do 15. ledna 2008 a uchazeči musí splňovat kritéria stanovená představenstvem, mimo jiné pět let praxe ve vedoucí funkci ve zdravotnictví a vzdělání ekonomického nebo medicínského směru.

Tomáš Zdechovský
general manager
zdechovsky@commservis.com

Vydáno: 16. 11. 2007 15:50
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu strategií, image, výzkumy a analýzy.