Lokální portál DESÍTKA.cz změnil podobu | Tiskovky.info

Lokální portál DESÍTKA.cz změnil podobu

Internetový portál DESÍTKA.cz přináší důležité lokální zprávy z Prahy 10. Právě mění design, který je ještě přehlednější a jednodušší než v předchozí verzi.

Nový designu portálu www.desitka.cz jde vstříc čtenářům z Prahy 10, kteří potřebují vědět co nejvíc a co nejrychleji o místě, kde žijí nebo pracují.

Redakce proto klade důraz na jednoduché texty doplněné množstvím velkých fotografií, originální video a vlastní mapy.

Samozřejmou součástí DESÍTKA.cz je integrace nejmodernějších technologií Facebook, YouTube a Google.

Obsah tvoří především praktické informace a novinky z Prahy 10, ale není možné se vyhnout ani kritickému pohledu na politiku radnice, zvlášťě když odtud pocházejí mnohé kontroverzní osobnosti ODS a ČSSD, které zde mají mocenskou základnu - například Milan Richter, Boris Šťatstný, Karel Březina a další.

Portál DESÍTKA.cz vydává společnost UpDown Media, která sídlí v Praze 10. Je zcela nezávislá na radnici či jiných politických subjektech. Vedle Desítky vydává největší outdoorový portál Horydoly.cz a zpravodajství z bazénů a koupališť Koupani.cz. Svoji činnost financuje výhradně z reklamy.

Jakub Turek
Publisher
jakub.turek@desitka.cz
www.desitka.cz

Vydáno: 24. 11. 2011 16:25
Kategorie: Politika
Název zdroje: UpDown Media (NEověřený zdroj [?])
Vydavatelský dům UpDown Media, s.r.o.