Lilian Sarah Fischerová zamíří do Afriky | Tiskovky.info

Lilian Sarah Fischerová zamíří do Afriky

PRAHA (Plus) - Druhá Česká Vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerová (19), která se v těchto dnech účastní prestižní soutěže Miss Intercontinental na exotických Seychelách, si může splnit další sen. V pondělí (8. října) totiž převzala od generálního partnera soutěže, Poštovní spořitelny, šek v hodnotě 50 000 Kč, za které plánuje vyrazit za opuštěnými dětmi v Africe.

„Vždycky jsem chtěla navštívit Afriku, takže peníze využiji na letenku do Guiney, kam bych chtěla odletět v lednu. Splním si tak jeden velký sen. Dříve jsem totiž adoptovala guinejského chlapečka, a nyní mi humanistické centrum Dialog nabídlo další spolupráci, takže spojím příjemné s užitečným: podívám se do Afriky, předám dětem dárky, nafotím další děti na adopci a tak dále,“ svěřila se křehká kráska Fischerová, známá jako zakladatelka občanského sdružení Slunce dětem, které se věnuje nemocným a handicapovaným dětem. Například na konci prázdnin připravila pro děti z dětských domovů den plný her, zábavy a dárků. Dalším Lilianiným projektem je The Beautiful Mind, kalendář s fotografiemi populárních a krásných žen, jehož výtěžek z prodeje bude věnován Klinice dětského a dorostového lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Ráda utrácí
„Nejsem spořivý člověk, peněz si ráda užívám," tvrdí Lilian. "Razím teorii, že peníze budou, jen my nebudeme, takže si je snažím užít,“ přiznává. „Ale neřekla bych, že utrácím za módu a podobné věci, jen si chci vychutnat každý okamžik. Zajdu ráda na večeři s přítelem, do kina…, prostě chci mít co nejvíc zážitků,“ vysvětluje.

Roman Hrůza
roman.hruza@pluspress.cz
+420777657511
+420220380445

Vydáno: 14. 10. 2007 20:36
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Plus Press (ověřený zdroj [?])
Tisková agentura zaměřená na vydávání krátkých zpráv a zajímavostí ze společnosti.