Lifting bez skalpelu | Tiskovky.info

Lifting bez skalpelu

Nechcete jen bezmocně sledovat projevy nemilosrdně ubíhajícího času? Dáváte přednost neinvazivním zákrokům? MUDr. Věra Terzijská vás seznámí s převratnou moderní metodou, která bez použití skalpelu navrací pokožce pružnost a odstraňuje ochablost. Během jediného zákroku dosáhnout takového výsledku s dlouhodobým efektem, jaký dříve umožňovala pouze plastická operace.

Tisková zpráva 15. 12. 2011

Lifting bez skalpelu

Ženy sice na jedné straně stále hledají možné postupy omlazení, ale na druhé straně nechtějí být vyřazený z provozu na několik týdnů. Některé ženy se také obávají chirurgického zákroku nebo pro ně není vhodná narkóza. Proto upřednostňují metody, které vyhladí a vypnou pokožku bez skalpelu. Právě jim je určena neinvazivní metoda, která nezanechává žádné jizvy. Přístroj Thermage pomocí radiofrekvenční energie navrací kůži mladistvý vzhled a stimuluje přirozenou produkci kolagenu.

Nenahraditelný kolagen

Pružnost pokožky, výskyt vrásek a celkovou podobu pleti určuje kolagen. Ten je obsažen v pleti již od narození a dá se nazvat jakousi přírodní, neviditelnou „výstuží“ pokožky.
S přibývajícím věkem ale kolagenová vlákna ztrácí svou elasticitu a již od dvaceti let věku začínají ochabovat.
Mezi standardní metody plastické chirurgie patří vypnutí kůže operativní cestou bez možnosti ovlivnění její kvality a pružnosti. Přístroj Thermage však pomůže omladit pleť bez radikálních zásahů tím, že zlepší přímo vlastní elasticitu kůže.

V čem spočívá metoda Thermage
Thermage představuje metodu plošného a hloubkového ošetření kůže a podkoží. Pomocí radiofrekvenční energie, která proniká hluboko do kůže a působí přímo na kolagenová vlákna, získá pokožka po jediném ošetření mladistvý vzhled a znovu obnovuje svou pevnost a pružnost po jediném ošetření. Zvýšená teplota ve spodních vrstvách kůže aktivuje a stimuluje buňky produkující kolagen. Procedura trvá od půl hodiny do dvou hodin, dle velikosti plochy, která je ošetřována. Ošetření je zcela bezpečné, nevyžaduje anestezii ani přípravu. Pro citlivé jedince může být lehounce bolestivé (štípání). Zarudnutí mizí během několika minut. Protože není nikterak poškozena svrchní část kůže, může pacient okamžitě pokračovat v normálním životě.

Kdy je účinek viditelný
Účinek se dostavuje po jediném ošetření a výsledek je dlouhotrvající. Kůže je nejen vypnuta, ale získává také ztracený tonus, pružnost a je obnoven její mladistvý vzhled. Bezprostředně po výkonu je pokožka výrazně jemnější na povrchu, pevnější na dotek. K viditelnému zlepšení dochází postupně během jednoho až šesti měsíců po zákroku. Kvalitní a trvalý výsledek je opravdu zaručen již po jediném ošetření. I po pěti letech, které od zákroku uplynou, bude pacient vypadat viditelně mladší, než před jeho absolvováním.

Komu je ošetření určeno
Thermage se užívá k vypnutí kůže víček, omlazení víček, vyhlazení vějířovitých vrásek kolem očí, celkovému zpevnění a vytažení povislé kůže, zmenšení nosoretní rýhy, vytažení povislých tváří a korekce vrásek kolem rtů. Zpevní kontury spodní části obličeje, šíje a dekoltu, zmenšení „druhé brady“. Vypíná také kůži na těle po liposukci nebo ztrátě hmotnosti. Dobré výsledky vykazují ošetření vnitřních stehen či paží.
„Mám pacientku, která v 55 letech výrazně zhubla. Obávala se, že kůže na obličeji povolí, prohloubí se vrásky i kruhy pod očima. V průběhu hubnutí absolvovala ošetření Thermage a pokožka není povolená, kontury tváří jsou pevné a pleť napjatá“, říká MUDr. Terzijská a dodává, že u této ženy je účinek je zcela srovnatelný s chirurgickým zákrokem - face-liftingem.

Mudr. Věra Terzijská vystudovala Fakultu všeobecného lékařství UK v Praze. Po ukončení studia nastoupila na kožní kliniku Fakultní nemocnice Bulovka, kde také absolvovala atestaci z dermatovenerologie. V současnosti vede soukromou praxi dermatologie a korektivní dermatologie v Praze. Zároveň se věnuje výuce lékařů v některých sekcích korektivní dermatologie a dlouhodobě také odborné publikační činnosti v oboru dermatovenerologie. Pořádá a vede odborná školení v oblasti využití laseru, kožní regenerace a dermatochirurgie.

Kontakty:
Korektivně dermatologická ambulance MUDr. Věry Terzijské:
Vítězné náměstí 10, Praha 6
www.terzijska.cz

Pro novináře:
Mediareport, s.r.o.
Terezie Kaslová
E: kaslova@mediareport.cz
T: +420 603 551 372

Anna Fibichová
fibichova@mediareport.cz
mediareport.cz