Jazykový veletrh.cz má nové mediální partnery | Tiskovky.info

Jazykový veletrh.cz má nové mediální partnery

První virtuální jazykový veletrh v České republice www.jazykovyveletrh.cz má první potvrzené mediální partnery.

Jsou jimi servery nazkusenou.cz, vzdelani.cz, samozřejmě domovská vyuka.jazyku.cz. V současné době také vzniká článek o nejen o veletrhu pro květnovou přílohu Lidových novin Akademie.
Jazykovýveletrh.cz stále hledá nové mediální partnery, kterým může nabídnout stejný rozsah prezentace jako vystavovatelům, samozřejmě v závislosti na rozsahu výměnných služeb. Také poskytuje do konce dubna zaváděcí ceny snížené o 50%. Svůj stánek tak můžete mít od 1995 CZK bez DPH. Zajistěte si svůj stánek co nejdříve - čím dříve objednáte, tím dříve budete mít svou prezentaci na stránkách www.jazykovýveletrh.cz. Hlavní partner veletrhu, společnost iCORD International Praha poskytne také všem vystavovatelům zdarma po dobu celého hlavního termínu veletrhu (září 2010) svůj systém ONIF ke komunikaci nebo virtuální výuce či prezentaci zdarma.

Bc. Rostislav Bála
manager webu
vyuka@jazyku.cz

Vydáno: 19. 4. 2010 22:54
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: výuka.jazyků.cz (ověřený zdroj [?])
Výuka.jazyků.cz je místem, kde se setkávají studenti, lektoři, učitelé, majitelé jazykových agentur, HR manažeři, manažeři firem, dodavatelé služeb v oboru a další, kteří mají co do činění s výukou cizích jazyků a nabýváním jazykových znalostí v praxi.

Cílem projektu je poskytnout všem těmto lidem informace, přehled o zkouškách a možnostech nebo být čtením pro inspiraci a srovnání.

Projekt chce a bude představovat zajímavé lidi, metody, subjekty a projekty, které chtějí jednoznačně podporovat jakékoli jazykové vzdělávání. Výuka.jazyků.cz se nebude omezovat pouze na české texty a proto zde můžete nalézt texty v němčině nebo angličtině

Současný GOOGLE PAGE RANK našich stránek je 6 (z 10 možných, stav k 28. 10. 2009).