Jan Horáček obchodním ředitelem Integoo | Tiskovky.info

Jan Horáček obchodním ředitelem Integoo

Jan Horáček (1978) byl jmenován obchodním ředitelem ve společnosti Integoo. V této roli je odpovědný za rozvoj prodeje ve všech sektorech trhu, v České republice i v zahraničí. Jeho příchod je součástí expanze společnosti, která v posledním roce získala některé unikátní reference z instalací inteligentních bezpečnostních řešení a uvedla na trh vlastní produkt – systém Integra 3 pro jednotné řízení různých bezpečnostních a provozních technologií.

Při své práci se bude Jan Horáček opírat o 12 let zkušeností z práce na různých obchodních a manažerských pozicích, většinou v oblasti developmentu a stavebnictví. Jeho poslední pracovní zkušeností byla pozice šéfa prodeje u společnosti UNICHEM CZ. Vystudoval ekonomii a účetnictví na Camden Capital College v Londýně. Hovoří plynně anglicky a německy.
Část volného času věnuje americkému fotbalu, hraje za Prague Panthers. Dalším koníčkem a vášní jsou staré automobily Ford. Sbírce veteránů vévodí Ford Capri Turbo z roku 1977.

Vydáno: 14. 1. 2011 7:22
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Integoo (ověřený zdroj [?])
Integoo s.r.o. je zkušený integrátor bezpečnostních systémů, se zvláště silnou pozicí v oboru IP kamer. Poskytuje široké spektrum služeb, od návrhu systému přes jeho dodávku, instalaci a začlenění do stávající infrastruktury až po převzetí odpovědnosti za jeho bezchybný provoz. V České republice i v zahraničí společnost Integoo úspěšně vybudovala řadu komplexních řešení pro zákazníky, u nichž je zajištění naprosté bezpečnosti podmínkou pokračování činnosti.