IPS LED monitor Philips 239C4QH: Výkonný krasavec | Tiskovky.info

IPS LED monitor Philips 239C4QH: Výkonný krasavec

 IPS matrice pro ostrý obraz a reálné barvy  SmartTXT pro optimalizaci čtení textů  SmartContrast 20 000 000:1 pro dokonalé detaily černé  Poměr stran 16:9 Full HD pro nejlepší zážitek ze sledování Praha, 12. 3. 2012 - Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představila novou generaci designových monitorů Blade 2. Prvním ze série je ultratenký model Philips 239C4QH, který se díky svému designu hodí do každého prostředí.

Philips 239C4QH je 23“ Full HD monitor, který pro zobrazení přirozených barev využívá IPS matrici a technologii W-LED podsvícení. Je vybaven nejnovějšími zobrazovacími technologiemi, jako jsou SmartResponse, která aktivně mění dobu odezvy podle požadavků právě spuštěných aplikací, SmartTXT zase ulehčuje uživatelům čtení různých textových souborů a SmartImage analyzuje právě zobrazovaný obsah a automaticky optimalizuje výkon zobrazení.

Monitor je vybaven jedním analogovým VGA vstupem a dvěma HDMI vstupy. Díky HDMI vstupům jej můžete připojit ke spoustě moderních zařízení a vychutnat si tak maximální multimediální zážitek.

Monitor zakoupíte za doporučenou koncovou cenu přibližně 3810 Kč bez DPH.

Technické parametry:
Typ LCD panelu IPS LCD
Podsvícení W-LED
Úhlopříčka 23” (58,4 cm)
Optimální rozlišení 1920 x 1080, 60 Hz
Pozorovací úhly 178/178 stupňů, C/R >10
Formát obrazu 16:9
SmartResponse 7 ms (GtG)
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 20 000 000 : 1
Konektivita VGA, 2 x HDMI
Hmotnost: 3,05 kg

O MMD
Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů, televizních monitorů a průmyslových zobrazovačů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými retailovými a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.
Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.
Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 13. 3. 2012 12:31
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.