IKEA Brno ode dneška nabídne slevu 20 % na kožené pohovky | Tiskovky.info

IKEA Brno ode dneška nabídne slevu 20 % na kožené pohovky

Brněnská IKEA dnes 29. září 2011 zahajuje novou prodejní akci zaměřenou na sedací nábytek, v rámci které nabízí 20% slevu na nákup kožených pohovek. Navíc zákazníci, kteří si do obchodního domu přijdou koupit pohovku se snímatelným látkovým potahem, získají druhý potah za pouhou jednu korunu. Nabídka platí do 9. listopadu 2011 nebo do vyprodání zásob.

V podzimních měsících letošního roku budou moci návštěvníci IKEA Brno využít zvýhodněných podmínek pro nákup sedacího nábytku. Mimořádná sleva se týká všech kožených pohovek, křesel a lenošek ze sortimentu švédského výrobce nábytku. Kromě brněnského obchodního domu je možné atraktivní nabídku využít ve všech prodejnách IKEA v České republice.

„Kožené sedačky jsou oblíbenou dominantou obývacích pokojů. Kůže je však drahý materiál, a proto je nákup nové kožené pohovky nákladný. Prostřednictvím výrazné slevy chceme našim zákazníkům umožnit pořízení takového nábytku, který se jim líbí,“ sdělila Dagmar Juřičková, marketingová manažerka IKEA Brno. „Naši zákazníci si tak mohou udělat radost a oživit interiér koženou sedačkou z naší nabídky,“ dodala Juřičková.

Obchodní dům vychází novou prodejní akcí vstříc také těm zákazníkům, kteří se rozhodli pro nákup pohovky s látkovým potahem. Každý, kdo si v následujících týdnech zakoupí takovou pohovku, získá náhradní potah za jednu korunu. Akce se vztahuje na vybraný sedací nábytek se snímatelnými a pratelnými potahy, které umožňují snadnou údržbu.

„Díky akci druhý potah za korunu dáváme možnost našim zákazníkům za minimálních nákladů změnit vzhled pohovky, což přispěje i ke změně rázu celého pokoje. Lidé si tak mohou přizpůsobit bydlení podle aktuální nálady nebo třeba ročního období,“ uvedla Dagmar Juřičková z brněnského obchodního domu IKEA. „Snímatelné a pratelné potahy navíc prodlužují životnost sedacího nábytku. Snadnou údržbu ocení především rodiny s malými dětmi,“ doplnila Juřičková.

Petr Lesenský
pr@lesensky.cz
+420774743800

Vydáno: 30. 9. 2011 20:02
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Petr Lesenský (ověřený zdroj [?])
Tým odborníků specializujících se na PR, média a marketing.