HARTMANN – RICO dokončí integraci Hollister | Tiskovky.info

HARTMANN – RICO dokončí integraci Hollister

Společnost HARTMANN – RICO do své struktury definitivně začlení české zastoupení firmy Hollister s.r.o. distribuující pomůcky pro stomické pacienty , známé pod značkou Dansac, a přebírá tak jeho veškeré obchodní aktivity. K 1. 1. 2012 tak dokončí integrační proces, který odstartoval před necelými dvěma roky, kdy se skupina HARTMANN stala strategickým partnerem firmy Hollister pro oblast střední a východní Evropy.

„Převzetím aktivit společnosti Hollister můžeme pomáhat širší skupině zákazníků, v tomto případě v segmentu stomických pomůcek a zvýšíme hodnotu svých služeb určených zákazníkům z řad zdravotnických zařízení. Nabídka stomických pomůcek logicky doplňuje sortiment našich produktů a zapadá do dlouhodobého směřování našeho produktového portfolia. Český trh stomických pomůcek představuje přibližně 8 tisíc pacientů. V neposlední řadě jsme velice rádi, že se do našeho týmu začlení zaměstnanci firmy Hollister a budou společně naplňovat naše cíle“ uvedl Ľubomír Páleník, generální ředitel a předseda představenstva HARTMANN – RICO.

Stomií se rozumí operativní vyvedení dutého orgánu na povrch těla. Může jít o dočasné, ale i trvalé řešení ztráty funkce určitého orgánu, nejčastěji pak tlustého (kolostomie) nebo tenkého střeva (ileostomie) . Lidé, kteří museli tento zákrok podstoupit, mají sníženou kvalitu života a potřebují speciální zdravotnické prostředky.

Vydáno: 12. 12. 2011 11:44
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: HARTMANN-RICO (NEověřený zdroj [?])