Gartner: ACS ze skupiny Xerox je lídrem v oblasti outsourcingu helpdeskových služeb | Tiskovky.info

Společnost ACS, patřící firmě Xerox, byla společností Gartner umístěna do kvadrantu lídrů v nejnovější zprávě MagicQadrant pro oblast outsourcingu služeb helpdeskových center v Severní Americe.

Služby asistenčních center poskytují podnikům jednotný kontaktní bod tím, že zaručují nepřetržité služby zákazníkům pro širokou škálu technických požadavků, od serverů či stolních počítačů přes sítě až po podporu software. Společnost ACS využívá aktivní monitoring a řadu technologií pro poskytování spolehlivé podpory svým globálním klientům. Běžně odbaví více než 1,5 milionu telefonátů měsíčně.

„Naše globální síť a zkušenosti s různými obory činností našich klientů nám pomáhají poskytovat služby asistenčních center, které klientům snižují náklady a zlepšují úroveň jimi poskytovaných služeb. Díky tomu se mohou plně soustředit na svůj hlavní předmět podnikání,“ říká Darrel James, výkonný viceprezident a prezident skupiny outsourcingu IT řešení, ACS. „Ocenění pro naše služby, které nám udělila společnost Gartner, odráží zkušenosti a spolehlivost našich pracovníků, stejně jako nejnovější technologie, které nasazujeme, abychom co nejlépe uspokojili potřeby našich klientů.“

Společnost ACS byla v kvadrantu lídrů umístěna na základě ohodnocení kritérií akceschopnosti a ucelenosti vize. Zpráva charakterizuje skupinu lídrů takto: „Lídři dosahují výborných výsledků v současnosti a mají zároveň jasnou vizi směřování trhu. Aktivně vylepšují své schopnosti tak, aby svou pozici na trhu udrželi. Všichni poskytovatelé v tomto segmentu prokázali, že mají významné zkušenosti s poskytováním outsourcingu asistenčních center a chápou dynamiku potřebnou pro jejich úspěšné dodávky. V tomto kvadrantu hrají hlavní roli zkušenosti.“

Studie MagicQuadrant je vlastním výzkumným nástrojem, vyvinutým společností Gartner, který poskytuje vizuální zobrazení trhu, jeho vyspělosti a jednotlivých účastníků, které hodnotí na základě ucelenosti vize a schopností realizace.

Ondřej Peterka
peterka@fleishman.com

Vydáno: 30. 6. 2011 14:09
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Xerox (NEověřený zdroj [?])
Xerox je přední světová společnost v oblasti obchodních procesů a správy dokumentů. Díky svému širokému portfoliu technologií a služeb poskytuje Xerox svým klientům kancelářskou podporu, která jim umožňuje plně se soustředit na vlastní podnikání. Společnost Xerox dodává špičkové technologie pro správu dokumentů, služby, software a originální spotřební materiál pro výrobní a kancelářská prostředí jakéhokoli rozsahu. Prostřednictvím společnosti ACS, která je součástí firmy Xerox od února 2010, nabízí také široký outsourcing obchodních procesů a IT služeb, včetně zpracování dat, řízení lidských zdrojů, podpory oddělení financí a služeb, řízení vztahů se zákazníky pro komerční firmy a státní správu po celém světě. 136 tisíc zaměstnanců společnosti Xerox pečuje o zákazníky ve více než 160 zemích světa.