Galerie Fénix v pražských Vysočanech zvolena v soutěži Best of Realty druhým nejlepším nákupním centrem za rok 2008 | Tiskovky.info

V rámci slavnostního vyhlášení vítězů v soutěži Best of Realty 2008 na galavečeru konaného 19. listopadu získala Nákupní Galerie Fénix Vysočanská společnosti Czech Property Investments, a.s. cenu za druhou nejlepší stavbu v kategorii Nákupních center.

Nákupní Galerie Fénix Vysočanská byla otevřena letos v polovině března v Praze 9 spolu s největším kongresovým hotelem v České republice Clarion Congress Hotel Prague****, který byl rovněž nominován na cenu Best of Realty 2008 v kategorii hotelů. Porota ohodnotila především přínos Galerie Fénix v oblasti rozvoje části Vysočan a udělila stavbě cenu „za úspěšnou revitalizaci v prostoru centrálních Vysočan, která (vedle dalších funkcí komplexu) vhodným způsobem významně zlepšila obchodní nabídku v lokalitě a jejím okolí.“

Galerie Fénix nabízí přes 80 obchodů, služeb, kaváren a restaurací a supermarket. Součástí nákupní galerie je také rozsáhlé wellness a fitness centrum. Celková obchodní plocha činí 12 000 m2. Desetipodlažní komplex hotelu a galerie je umístěn nad stanicí metra B Vysočanská, jehož výstup vede přímo do objektu. Galerie Fénix slouží nejen jako nákupní centrum, ale také jako středisko zábavy a volného času.

Informace o Czech Property Investments najdete na www.cpi.cz.

Michaela Winklerová
m.winklerova@cpi.cz

Vydáno: 20. 11. 2008 17:12
Kategorie: Reality