Festival zdraví, krásy a pohybu opět v Pardubicích | Tiskovky.info

Festival zdraví, krásy a pohybu opět v Pardubicích

Ve dnech 16. a 17. října letošního roku proběhne v Pardubicích již druhý ročník festivalu s názvem Zdraví, krása a pohyb. Na festivalu se představí více než 50 vystavovatelů zastupujících známé a prestižní značky zdravého životního stylu, kosmetiky i aktivního života.

„Jsem potěšena, že se nám tímto tématem podařilo vyvolat tak obrovský zájem,“ říká Adéla Trávníčková, jednatelka pořádající agentury Parexpo a dodává: „ Vždyť zdraví, krása a pohyb se týkají opravdu každého z nás a každý z nás se jimi zabývá prakticky neustále.“

Návštěvníci festivalu budou mít příležitost, aby se poradili s odborníky v oblasti líčení, oblékání nebo výživy, vyzkoušeli si nové možnosti sportovních aktivit, nebo si nechali změřit například zrak, krevní tlak nebo zkontrolovat stav svých chodidel zkušeným podologem. Pro firmy festival naopak přináší jedinečnou a unikátní příležitost, aby představily své výrobky tělové a vlasové kosmetiky, oblečení a doplňků pro sport nebo ukázky různých pohybových a rehabilitačních aktivit.

Na festivalu bude také bohatý doprovodný program. Po oba dva dny budou probíhat odborné přednášky i praktické ukázky z různých aktivit směřujících právě k základním tématům festivalu. Návštěvníci se mohou také těšit na módní přehlídky Ateliéru Donát nebo agentury Amorosso. Nebude chybět ani oblíbená soutěž o ceny v podobě relaxačních nebo wellness víkendů či kosmetických balíčků.
Vystavovatelé i pořadatelé akce se budou na návštěvníky těšit ve 3. patře kongresového centra Paláce Pardubice, a to v pátek 16. října 2015 od 13:00 do 19:00 hodin a v sobotu 17. října 2015 od 9:30 do 18:00 hodin.

Další informace na webu akce http://www.zdravi-krasa-pohyb.cz/

Marta Kašparová
senior manager
kasparova@commservis.com

Vydáno: 6. 10. 2015 10:08
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.