EZ Trade Center představuje českému trhu služby na snižování nákladů | Tiskovky.info

EZ Trade Center představuje českému trhu služby na snižování nákladů

EZ Trade Center je mezinárodní značka specializující se na snížení a řízení nákladů, a nyní představuje svůj obchodní model a jeho výhody v České republice.

EZ Trade Center je koncept, který pomáhá firmám vytvářet úspory vedoucí ke zvýšení zisků a k lepší konkurenceschopnosti. Optimalizace nákladů nesnižuje kvalitu ani efektivitu podnikání, právě naopak. Firmy se mohou díky nově uvolněným finančním prostředkům, které získají snížením provozních nákladů, soustředit na zdokonalování svých produktů a služeb a díky následnému monitoringu budou mít náklady trvale pod kontrolou. A za tuto službu zaplatí jen ze skutečně dosažených úspor!
Značka EZ Trade Center je součástí skupiny Onebiz Group - lídra profesionálních franšízových služeb v Portugalsku se sítí poboček ve 30-ti zemích světa. Svoji síť buduje prostřednictvím franšíz, tvořících příležitost pro lidi, kteří mají chuť podnikat a stát se nezávislými.
Pro zájemce o tyto služby i o možnou spolupráci na základě franšízy proběhnou prezentace v Praze, Brně a Ostravě ve dnech 8. – 10. října. Více na www.ezsaving.cz

Sídlo společnosti bude slavnostně otevřeno v Ostravě dne 10. října. Zde se bude konat zahajovací zasedání k představení značky zájemcům o tento druh úspěšného podnikání. Ti také budou mít možnost poznat podrobně metodiku EZ Trade Center v oblasti služeb na snižování nákladů pro klienty a prezentovat strategii expanze na tomto trhu.
Prezentace se bude konat v kancelářském komplexu Orchard v Ostravě (Hornopolní 3308/40 Ostrava 702 00), mezi 16:30 a 18:30 hod.
16:15 - Přivítání hostů
16:30 - Slavnostní zahájení
16:45 - Představení EZ Trade Center v rámci mezinárodní značky
17:00 - Prezentace EZ Trade Center

•Kontextualizace EZ Trade Center v České republice a prezentace modelu růstu značky podle franšízingového systému
•Prezentace služby na snižování nákladů a vysvětlení různých fází zákaznického servisu
•Prezentace případových studií
18:00 - Otázky a odpovědi
18:15– Závěr

Bude nám potěšením, když nás navštívíte. Svou účast, prosím, potvrďte pomocí následující e-mailové adresy czech@eztradecenter.com

Pro více informací, prosím, volejte:

Ing. Petr Šodek
Mobil: 602 783 193
e-mail: petr.sodek@eztradecenter.com

Ing. Petr Šodek
petr.sodek@eztradecenter.com
www.eztradecenter.com

Vydáno: 27. 9. 2013 13:45
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: EZ Trade Center (ověřený zdroj [?])
Poradenská společnost EZ Trade Center se specializuje na snižování nákladů firem. Pomáhá malým a středním firmám zvýšit jejich obchodní zisky snížením a optimalizací provozních nákladů.