Evropský cyklistický trh zkvalitní nová značka Equinox | Tiskovky.info

Evropský cyklistický trh zkvalitní nová značka Equinox

Brno 12. 7. 2010 - Společnost Equinox Europe dnes oznámila svůj vstup na evropský trh. Pod značkou Equinox se skrývá široká nabídka karbonových zapletených kol a ostatních cyklistických komponentů z téhož materiálu, které vyrábí ve své tchajwanské továrně.

Značka Equinox je orientována na vlastní vývoj, výrobu a technickou inovaci. V současné době ji nesou jedna z nejlehčích karbonových kol na světě. Východoevropanům se značka oficiálně představí na veletrhu Bike Brno. První produkty by do cyklistických prodejen měly dorazit v září 2010.

Equinox Europe je nově vzniklá firma, v níž má tchajwanský výrobce Equinox třetinový vlastnický podíl. Centrála má sídlo v České republice, odkud se také bude řídit distribuce karbonových produktů do všech zemí Evropy. Ambicí firmy je dostat se do pěti let mezi lídry trhu karbonových zapletených kol a karbonových doplňků.

„Chceme evropským spotřebitelům nabídnout širokou paletu karbonových kol a dalších komponentů na špičkové technické i technologické úrovni, s nevšedním designem, nejvyšší možnou kvalitou a servisem s garancí přímo od výrobce. To vše za vyváženou cenu,“ plánuje ředitel firmy Milan Šimek. „Nová značka má oslovit zejména cyklisty náročné na technickou vyspělost, komfort a design.“

Více informací o produktech a technologiích najdete na www.equinox-bikes.eu.
Ilustrační fotografie jsou k dispozici.

Michal Závacký
manažer pro média a PR
pr@cyril-metodej.cz

Vydáno: 30. 7. 2010 16:33