Dětská autosedačka Zenith Race od Babypointu disponuje vylepšenou ochranou při bočním nárazu | Tiskovky.info

Cestování s dětmi bývá radost i starost zároveň, ale ať už vyrazíme kamkoli, měli bychom myslet především na jejich bezpečnost. Na cestách autem se proto neobejdeme bez kvalitní a pohodlné autosedačky. Společnost Babypoint, přední český výrobce a dovozce dětského zboží, ve svém sortimentu nabízí mimo jiných také autosedačku Zenith Race, která je certifikována dle normy ECE R44/04 a splňuje všechna bezpečností kritéria.

Univerzální autosedačka pro skupinu I a II je vybavena pětibodovými pásy s centrálním nastavením, které lze přizpůsobit do čtyř výškových poloh, dále podhlavníkem či příjemným polstrováním pro pohodlí dítěte. Zenith Race navíc disponuje vylepšenou ochranou pro případ bočního nárazu, dítko tak bude na cestách jako v bavlnce. Boční štíty část energie přenášejí do zadní části korpusu, což zamezuje přenosu tlaku na dítě. Sedačka je vhodná pro děti od 9 do 25 kg a k dostání je za příznivou cenu kolem 2 500,- Kč. Vybírat můžete ze čtyř barev: červené, zelené, modré a šedé.

Pro většinu rodičů je při výběru dětské autosedačky zcela pochopitelně nejdůležitějším kritériem kvalita a bezpečnostní prvky. Babypoint Zenith Race všechny tyto požadavky splňuje. Pětibodové pásy nastavitelné do čtyř výškových pozic dle velikosti dítěte zaručí pocit jistoty a pohodlí na cestách. Nastavit lze také sklon autosedačky, a to až do pěti poloh. Vylepšená ochrana pro případ bočního nárazu zajistí maximální bezpečnost dítka – boční „štíty“ v případě nárazu přenesou energii do zadní části korpusu a tím redukují případné nebezpečí úrazu na minimum. Pro maximální pohodlí malého cestovatele je sedačka vypolstrována měkkým omyvatelným materiálem. Ten jistě ocení také maminky, snímatelný podhlavník i polstrování lze jednoduše a rychle vyčistit. Manipulace s autosedačkou od Babypointu je taktéž snadná, váží pouhých 7,5 kg.

Kvalita a bezpečí za rozumnou cenu – to nabízí autosedačka Zenith Race od společnosti Babypoint. Splní všechny bezpečnostní požadavky a dítko bude navíc při cestování v pohodlí, ať už bude plnit roli malého upovídaného navigátora nebo dřímat a snít svůj sen. Autosedačka Zenith Race má sportovně elegantní vzhled a na výběr je ze čtyř barev – červené, zelené, modré a šedé. Lze ji pořídit ve více než 300 smluvních prodejnách za doporučovanou cenu kolem 2 500,- Kč.

Více informací o společnosti Babypoint a přehled všech smluvních prodejců naleznete na www.babypoint.eu.

Vydáno: 5. 12. 2011 11:51
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Babypoint s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Společnost Babypoint, přední český výrobce a dovozce dětského zboží, byla založena v roce 1995, na začátku se věnovala především prodeji dětských kočárků. V současnosti společnost Babypoint pod stejnojmennou značkou vyrábí nejen kvalitní české sportovní a kombinované kočárky, ale rovněž golfové hole, autosedačky, cestovní postýlky, jídelní židličky, lehátka, ohrádky, přebalovací podložky a další doplňkový sortiment pro děti. Veškeré produkty jsou testovány a certifikovány podle platných evropských norem. Kromě vlastní značky Babypoint a ekonomické řady Newbuddy se společnost podílí na vývoji luxusních kočárků, golfových holí a autosedaček značky X-lander, kterou exkluzivně dováží na český trh. Další významnou součást sortimentu představují autosedačky norské značky BeSafe, které patří z hlediska bezpečnosti na samý vrchol evropského žebříčku, jak potvrzují hodnocení prováděná např. německým autoklubem ADAC. Produkty společnosti Babypoint jsou k dostání ve více než 300 smluvních prodejnách po celé ČR. Babypoint se pravidelně účastní mezinárodního veletrhu potřeb pro děti PRODÍTĚ i českých veletrhů zaměřených na děti, jarního FOR KIDS a podzimního FOR BABIES.