Den otveřených dveří | Tiskovky.info

Den otveřených dveří

Pozvánka na Den otevřených dveří Zveme Vás na Den otevřených dveří a prodejní výstavu Originálních bytových doplňků a vánočních dekorací .

V sobotu 3.12.2011 od 13-18,30hod.
Na adrese:
Kamila Dvořáková -Výroba keramické mozaiky
Sokolská 177/III, Mimoň
Rádi Vás uvítáme v romantickém prostředí apartmánu Letní byt zařízeném ve stylu Prázdniny u babičky.

Co Vás čeká?
Vánoční dílna pro maminky s dětmi od 13-15hod. Výroba vánočních dekorace, jak je děláme my. Rezervace na tel. 605 190 315, kapacita je omezena.
Prodejní výstava Originálních bytových doplňků a vánočních dekorací 15, 00-18, 30hod spojená s prohlídkou prostor apartmánu Letní byt a kdo si u nás něco koupí, může si jako bonus vychutnat čaj nebo kávu z puntíkovaných hrnků.
Přijďte se nadechnout předvánoční atmosféry a připomenout si alespoň na chvilku dětství našich babiček.
Více zde: http://www.letni-byt.cz/news/den-otevrenych-dveri-3-12-2011/

Kamila Dvořáková
majitel
josefkazhajovny@centrum.cz
www.letni-byt.cz
+420605190315

Vydáno: 4. 11. 2011 9:00
Kategorie: Kultura
Název zdroje: Kamila Dvořáková-Bezpečnostní technologie (ověřený zdroj [?])
Firma se zabývá činností v oboru elektro-slaboproud. Provedeme zákazníka problematikou zabezpečení jeho objektu(rodinné domy, byty, kanceláře, obchodní prostory atd. )od samého počátku. Návrh vhodného řešení elektronického zabezpečení i průmyslového kamerového systému, podrobné vysvětlení funkčnosti, dodávka i instalace a následné zaškolení. Dále firma nabízí prodej samostatných komponentů i celých systémů pro malé a střední aplikace a školení začínajících elektromontérů. Působí v Praze a středních Čechách a dále v Libereckém kraji. E-shop pro oblast celé ČR.