Dana Morávková pro 1-2-3 | Tiskovky.info

Dana Morávková pro 1-2-3

Známá herečka a choreografka Dana Morávková připravovala spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou v minulých dnech imageovou kampaň francouzské módní značky UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3 Paris) pro nadcházející sezónu jaro - léto. Focení se tentokrát uskutečnilo v nádherných prostorách elegantního hotelu The Augustine.

Dana Morávková, která reprezentuje značku 1-2-3 Paris v České republice, si se na focení těšila. „Příprava kampaně, se liší od mé obvyklé práce, takže je pro mne pokaždé příjemným vybočením a velmi si je užívám. Francouzská značka, jejíž jsem již pátou sezónu tváří, je mi velmi blízká svým stylem a navíc mě neustále překvapuje a baví. Jsem ráda, že reprezentuji značku, která ženám lichotí.“

Zatímco předchozí kampaně se fotily v exteriérech, tentokrát se využilo prostředí skvostného pětihvězdičkového hotelu The Augustine v komplexu sedmi historických budov pod ochranou UNESCO na Malé Straně. V interiérech pokojů najdeme ozdobné doplňky inspirované českým kubismem, včetně reprodukcí nábytku z galerie Modernista a od výtvarníků Pavla Janáka a Adolfa Loose. Fotografka Alžběta Jungrová se na opětovnou spolupráci s Danou Morávkovou a celým týmem těšila: „Jsem ráda, když pracuji s lidmi, které jejich práce baví, takže focení bylo velmi příjemné.“ Herečku líčila a česala známá filmová maskérka Jiřina Pahlerová. Styling měl na starost Martin Brumerčík. Focení se zúčastnila i Géraldine Maunier Rossi z pařížského centra UN 1 DEUX 2 TROIS 3.

Modely pro jarní a letní sezónu jsou ve znamení jednoduchých a ženských linií v kontrastu přirozenému šarmu okořeněného bohémským lookem. Některé modely nezapřou svou inspiraci westernem či pánským stylem okořeněným dotykem ženskosti. Okouzlí vás námořnické kostýmy s elegantními detaily. Slušivé trenčkoty a dvoudílné dámské obleky se zajímavými aplikacemi jsou letos naprosto nezbytné. Stále oblíbená je džínsovina v kombinaci s jinými materiály. Společenské šaty z lehkých a splývavých materiálů nás zavedou do starého Řecka.
Zatímco zimu ovládla barva velbloudí srsti, jaru bude dominovat bílá i nestárnoucí černá. Budou kontrastem k jinak velmi barevné sezóně. V kurzu budou také rozmanité tóny modré - počínaje blankytnou až po temnou námořnickou modř.

Majitelka franšízových obchodů 1-2-3 v ČR Jarmila Bělovská poznala oblečení 1-2-3 před lety na cestách do Francie a již tehdy ji zaujal příznivý poměr ceny a kvality v dokonalém souladu s módními trendy. V roce 2005 se v Praze objevilo první zastoupení značky 1-2-3 ve střední a východní Evropě. Loni na podzim tedy oslavila pět let od uvedení na český trh. V únoru se otevřel první mimopražský butik v plzeňském nákupním centru Plaza. V dubnu se připravuje zahájení provozu dalšího obchodu – tentokrát v pražském nákupním centru na Chodově.

Oficiální stránka společnosti: www.1-2-3.fr

Obchody UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3):
Gallery Myšák, Vodičkova 31, Praha 1
Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Plzeň Plaza, Radčická 2, Plzeň

Pro novináře:
Mediareport, s.r.o.
Terezie Kaslová
E: kaslova@mediareport.cz
T: +420 603 551 372

Hotel The Augustine
www.roccofortecollection.com