ČTVRTÉ VÝROČÍ OSLAVÍ OUTLETOVÉ CENTRUM FASHION ARENA VÍKENDEM PLNÝM SLEV | Tiskovky.info

ČTVRTÉ VÝROČÍ OSLAVÍ OUTLETOVÉ CENTRUM FASHION ARENA VÍKENDEM PLNÝM SLEV

Největší outletové centrum u nás, Fashion Arena Outlet Center v Praze Štěrboholích, oslaví své čtvrté výročí již tradiční narozeninovou akcí – víkendem plným slev. Během prodlouženého víkendu od 11. – 13. listopadu 2011 (pátek – neděle) bude možné nakupovat v outletovém centru Fashion Arena ještě výhodněji – kromě outletových cen, celoročně nižších o 30 – 70 %, bude pro zákazníky připraven atraktivní dárek v podobě dalších, až 40% slev na celý nákup. Těšit se můžeme například na 40% slevy v obchodě značky Levi Strauss, 25% snížení ceny celého nákupu v Lee Wrangler nebo 20% u oblíbených značek jako je Mango, Pietro Filipi, Mexx a další.

Outletové centrum Fashion Arena Outlet Center bylo otevřeno 15. listopadu 2007 a je prvním a jediným outletovým centrem v Praze. V loňském roce byla dostavěna další část centra a Fashion Arena se stala s bezmála 100 outletových obchodů i největším outletovým centrem v České republice.
Outletové centrum Fashion Arena Outlet Center si v polovině listopadu připravilo v rámci oslav svého čtvrtého výročí dárek pro všechny zákazníky v podobě dalších slev na celý nákup. Narozeninová akce s heslem „Výročí slavíme oslnivými cenami“ je dalším příjemným zvýhodněním nákupů, které zejména v předvánočním období zákazníci uvítají.

„Každý obchod, který se naší narozeninové akce zúčastní, bude označen samolepkou s příslušnou slevou například - 20 %. Sleva je započítána na celý nákup, a to bez ohledu na to, jaké zboží si zákazník vybere (platí tedy i na již zlevněné zboží či akční nabídku),“ vysvětluje Iva Janovská, marketingová manažerka outletového centra Fashion Arena, a dodává: „Víkendy, kdy jsou na celé nákupy poskytovány další, mimořádné slevy, patří mezi velmi oblíbené akce centra. Zvlášť nyní před Vánocemi zákazníci oceňují možnost ještě výhodnějšího nakupování.

Díky velmi bohatému a různorodému sortimentu v bezmála 100 outletových obchodů renomovaných značek s cenami vždy o 30 - 70 % výhodnějšími, je Fashion Arena Outlet Center unikátním místem pro celoročně výhodné nakupování. Aktuální šíře nabídky je tak pestrá, že si zde vyberou příznivci jakéhokoliv stylu, vkusu, věku i zájmů. Rozmanitý sortiment značkového zboží sahá od klasického a sportovního oblečení, přes obuv a doplňky, kosmetiku, hračky až po vybavení domácností. Nabídku doplňuje například kvalitní koupelnový textil a povlečení světoznámých značek Vossen a Billerbeck či kuchyňské nádobí Le Creuset.

Vydáno: 10. 11. 2011 22:58
Kategorie: Finance
Název zdroje: PRIVILEGE PR (NEověřený zdroj [?])