CPI Hotels partnerem Divadla v Dlouhé | Tiskovky.info

CPI Hotels partnerem Divadla v Dlouhé

Pro následujících osm měsíců se společnost CPI Hotels stala partnerem pražského Divadla v Dlouhé. Vzájemná spolupráce je založena na oboustranné podpoře aktivit a výměně služeb.

„Partnerství CPI Hotels a Divadla v Dlouhé je založeno na určitém barteru služeb. Divadlu poskytujeme ubytování v našich hotelech pro hostující soubory. Nám divadlo na oplátku umožní prezentaci společnosti ve svých prostorách a prezentačních materiálech,“ představil spolupráci marketingový ředitel CPI Hotels Milan Černý.

Logo společnosti CPI Hotels se bude od začátku listopadu objevovat nejen na stránkách Divadla v Dlouhé, ale také na veškerých prezentačních a doprovodných materiálech, citylightech městského mobiliáře a ve foyer divadla.

Divadlo pod vedením režisérů Hany Burešové a Jana Borny, dramaturga Štěpána Otčenáška a ředitelky Dany Šálkové existuje od roku 1995 a jeho scéna se prezentuje různorodým a bohatým repertoárem. Pro CPI Hotels jde o zajímavou příležitost jak se zviditelnit a zároveň podpořit české divadlo. V souboru Divadla v Dlouhé působí řada známých osobností, mezi nimiž jsou jména jako Ilona Svobodová, Miroslav Táborský, Vlastimil Zavřel a mnoho dalších.

Více informací o CPI Hotels na www.cpihotels.cz.

Michaela Winklerová
PR asistent
winklerova@aetna.cz

Vydáno: 2. 11. 2007 10:14