CK CONDOR se vyrovnává s nepříznivou situací v letecké dopravě | Tiskovky.info

CK CONDOR se vyrovnává s nepříznivou situací v letecké dopravě

Cestovní kancelář CONDOR posílila víkendovou službu, aby vyhověla pokračujícímu náporu klientů měnících rezervace.

CK CONDOR jako jeden z největších prodejců letenek v ČR a na Slovensku posílila provoz letištní přepážky, aby i o víkendu plně vyhověla požadavkům klientů, kteří si potřebují změnit rezervace letenek v době přerušeného leteckého provozu. Mimořádně jsme povolali do služby i o víkendu posily tak, abychom zvládli nápor dotazů soukromých i služebních cestujících. Pro naše korporátní klienty máme standardně připravenu nonstop linku a i tady jsme služby posilovali. „Naši klienti ocenili rychlé odezvy a v době nefunkčních nebo přetížených telefonů přijalo s povděkem naše služby i mnoho z klientů jiných cestovních kanceláří“ říká ředitel cestovní kanceláře CONDOR.
Stejně překvapivě zasáhlo uzavření pražského letiště účastníky zájezdů, v případě cestovní kanceláře CONDOR například během cesty do Petrohradu. Zpáteční odlet do Prahy v sobotu již nebyl možný a pobyt se neočekávaně prodloužil. Bylo nutno se postarat o prodloužení víz, dodatečné ubytování uhradila cestovní kancelář. I nadále jsou cestující ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu na Něvském prospektu. Finanční ztráta je ale značná, „Každého jistě neplánované prodloužení pobytu zaskočilo, ale snad tuto komplikaci vynahradí možnost velmi podrobně poznat toto nádherné město plné proslulých památek“, dodává Robert Dvornický. Zvažovány byly i varianty návratu vlakem či autobusem, ale oba způsoby dopravy trvající dva dny by byly velmi úmorné, mnohem méně příjemné a pravděpodobně by příjezd do Prahy byl zhruba ve stejnou dobu jako přílet po obnovení leteckého provozu.

Robert Dvornický
ředitel
robert.dvornicky@condor.cz

Vydáno: 18. 4. 2010 22:10