ČESKÝ KLUB PODNIKATELŮ oslavil 1. výročí | Tiskovky.info

ČESKÝ KLUB PODNIKATELŮ oslavil 1. výročí

Český klub podnikatelů vstupuje do druhého roku činnosti. Byl založen v Hradci Králové s cílem vytvořit přátelské prostředí pro budování obchodních i osobních kontaktů mezi podnikateli. Sdružuje majitele firem a statutární zástupce společností, jejichž zájmem je podnikat na základě důvěry a cti. Klub je politicky nestranný a transparentní.

Slavnostní setkání členů a přátel klubu, k příležitosti prvního výročí vzniku Českého klubu podnikatelů, proběhlo v kapli Střední zdravotnické školy 8. prosince 2011. Podnikatelé se nejen dobře bavili a bilancovali, ale především plánovali další rozvoj klubu a připravovali nové projekty. Do druhého roku činnosti tak vstoupí s cíli, které se týkají rozvoje spolupráce mezi členy, ale také s cílem posílit jméno klubu a vybudovat prostředí důvěryhodného sdružení a čestného partnera v podnikání. Na slavnostním setkání byl otevřen 3. ročník charitativní akce Stromeček splněných přání, která podporuje azylový dům, Domov pro matky s dětmi v Hradci Králové na Pouchově. Český klub podnikatelů se stal patronem zařízení, které provozuje Oblastní charita, ihned po jeho založení. Členové mají velkou chuť a odhodlání pomoci dětem, ke kterým nebyl osud příliš laskavý. Plánují další projekty pro děti bez domova a umožní jim zažít obyčejné věci, které však tyto děti nikdy nepoznaly. Na návštěvu ZOO tak naváže výlet na hory a další volnočasové aktivity, které jsou pro Domov příliš nákladné. Aktivními členy jsou významné hradecké společnosti, které zastupují mladí podnikatelé, ale také zkušené a uznávané osobnosti. Každé setkání klubu nabízí program, kde je kladen důraz na výměnu informací, novinek a zkušeností z podnikání. Budování vztahů je založeno na setkání se zajímavými hosty, společenských a zábavních akcích a společně strávených chvílích, které vedou k základnímu cíli klubu: „ČESKÝ KLUB PODNIKATELŮ – TAM, KDE SE RODÍ OBCHOD“. Pozvání klubu přijali významní hosté, jakými jsou podnikatelé Ivan Pilný nebo Milan Chromý, primátoři Hradce Králové i Pardubic, proběhlo setkání s polskými podnikateli a byla vyhlášena anketa TOP 20 HRADCE KRÁLOVÉ, ve které byly zvoleny projekty roku, podnikatelé roku, firmy roku a osobnosti Hradce Králové. Výsledky ankety budou zveřejněny na prvním řádném setkání v druhém roce existence klubu, dne 19. ledna 2012.

Bohdana Kašparová
jednatelka
bohdana@service4b.cz
www.ceskyklub.cz