Bydlení pro všechny podnikatele | Tiskovky.info

Bydlení pro všechny podnikatele

HYPO stavební spořitelna představila novinku určenou výhradně pro podnikatele – osoby samostatně výdělečně činné a společníky obchodních společností – úvěr NADSTANDARD pro PODNIKATELE. Při žádosti o tento úvěr již nemusejí předkládat svá daňová přiznání jako potvrzení o příjmech.

Pro podnikatele, kteří se svojí živností teprve začínají a také pro ty, kteří v daňovém přiznání vykazují nízký čistý příjem, je určen překlenovací úvěr NADSTANDARD pro PODNIKATELE s úrokovou sazbou již od 5,15%. Díky tomuto úvěru mohou čerpat úvěr na bydlení až do výše pěti milionů korun, aniž by museli dokládat své příjmy. „Rádi bychom našim klientům z řad podnikatelů ulehčili získání prostředků na vlastní bydlení,“ říká Eva Gruberová z HYPO stavební spořitelny.

Podnikatelé si díky tomuto úvěru mohou zvolit dobu fixace úrokové sazby, po jejímž uplynutí lze celou částku splatit bez jakýchkoliv sankcí. HYPO stavební spořitelna poskytuje tento úvěr i v případě, že klient nemá naspořeny žádné finanční prostředky - získání tohoto překlenovacího úvěru je možné již s 0 % akontací. Oproti hypotečnímu úvěru navíc překlenovací úvěr umožňuje po dobu splácení zhodnocování prostředků úročením vkladů až 2 % a státní podporou až 3 000 Kč ročně. Právě toto zhodnocení prostředků je jednou z hlavních výhod, které hypoteční úvěry neposkytují.

HYPO stavební spořitelna a. s., držitel certifikace kvality ISO 9001:2000, nabízí svým klientům možnost zajímavého zhodnocení prostředků a atraktivní produkty v oblasti financování bydlení od 1. října 1994. Široká síť obchodních zastoupení zajišťuje vysokou kvalitu poradenských služeb poskytovaných zkušenými poradci.

Kontaktní osoba pro média: Mgr. Eva Gruberová, MA
Tel.: +420 222 878 452, 603 776 924
E-mail: egruberova@hypos.cz

Armin Sandmann