Bezpečnost na silnicích podporuje Rebel nealko | Tiskovky.info

Bezpečnost na silnicích podporuje Rebel nealko

Havlíčkův Brod, 29. 8. 2011 - V pondělí 29. srpna dopoledne vyvrcholí na silnicích Vysočiny první fáze projektu Řídím – piju nealko pivo, kterou pořádá Policie ČR ve spolupráci s výrobci nealkoholického piva v regionu.

Cílem akce je podle informací policistů představit a rozšířit povědomí o nápoji pro řidiče, který může být bezpečnou alternativou z hlediska bezpečnosti a dodržování zákona.
Doprovází ho motto: Řidiči se nemusí vzdát oblíbeného piva, aby bezpečně dojeli do cíle a také aby neporušili zákon. Stačí se rozhodnout pro nealkoholické pivo.
Jedním z producentů, kteří se na akci podílejí, je Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod, a. s.
„S výrobou nealkoholického piva Rebel jsme začali na podzim loňského roku a v současnosti distribuujeme pivo v sudech a lahvích do gastronomických podniků a obchodů na Vysočině a do východních Čech. Výroba nealko piva zaznamenává trvalý nárůst a v tomto období se pohybuje okolo 20 000 prodaných půllitrů za měsíc. Podobné akce jsou pro nás jednak prestižní záležitostí, náš příspěvek ke zvýšení bezpečnosti na českých silnicích, jednak také podporou prodeje nealkoholického piva Rebel,“ uvedl Milan Janírek, vedoucí obchodního oddělení Měšťanského pivovaru Havlíčkův Brod, a. s.
Pondělní akce se uskuteční od 9.00 do 11.00 na silnice I/38 v Čížově na Jihlavsku, kde policisté budou rozdávat nealkoholické pivo Rebel.
Podle slov Milana Janírka se brodský pivovar účastní akce také na deseti místech Královéhradecka a v současnosti jednají zástupci Policie ČR a pivovaru o prodloužení projektu na dalších pět míst na Vysočině.

Milan Janírek
vedoucí prodeje
janirek@hbrebel.cz
www.hbrebel.cz

Vydáno: 29. 8. 2011 9:27
Kategorie: Doprava
Název zdroje: Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod, a.s. (NEověřený zdroj [?])
Malý výrobce tradičního českého piva s řadou ocenění, zaměřuje se na dodávku piva především do regionu Vysočiny, Kutnohorska a Královéhradecka.