Autotec & Autosalon 2010: Do konce veletrhu zbývají dva dny | Tiskovky.info

Autotec & Autosalon 2010: Do konce veletrhu zbývají dva dny

Brněnské výstaviště se již od soboty točí kolem motorismu. I vy můžete letošní veletrh Autotec & Autosalon 2010 navštívit, a to do tohoto čtvrtka, kdy se brány výstaviště uzavřou. Co je na veletrhu k vidění?

Vyjádřeno v číslech se jedná o přibližně 360 zajímavých vystavovatelů. Hlavním účelem návštěvy většiny lidí je pochopitelně vidět jednotlivé exponáty v reálném světě na vlastní oči, osahat si je a získat i případné další informace z první ruky.

AUTOSALON potěší především příznivce vozidel Škoda, Hyundai, Renault a Dacia. Automobilka Dacia například ukázala své první SUV, které zde nabízí za cenu od 260 000 korun. V Brně má tuzemskou premiéru speciální verze Škody Yeti Champion. Prvně je zde také k vidění otevřený Renault Wind a Mégane Coupé-Cabriolet.

Partnerský AUTOTEC je tradiční výstavní plochou užitkových a nákladních automobilů. I letos mu dominují značky Tatra nebo Avia. Právě posledně zmiňovaná automobilka v Brně představuje svůj nový ekologický vůz – elektrický nákladní vůz Smith Newton.

Kolem ekologie se však točí i další zajímavé prodejní exponáty. Velký zájem vzbudil elektrobus EBN společnosti SOR Libchavy. V pavilonu G1, kde je soustředěna servisní a garážová technika, také najdete stánek společnosti Flashlube. Výhody aditiv této značky přibližuje představitel společnosti Ian Humphreys: „Během let nastal velký pokrok ve vývoji automobilů, ve vývoji jednotlivých typů motoru, ale pokud jde o aditiva, jejich vývoji se v podstatě nikdo nevěnoval.“ Společnost Flashlube se proto již v průběhu osmdesátých let začala věnovat vlastnímu vývoji aditiv, která od té doby s úspěchem prodává po celém světě.

Humphreys vysvětluje, že aditiva Flashlube jsou oproti konkurenčním výrobkům například nehořlavá a šetrná k životnímu prostředí. Příznivé účinky aditiv Flashlube jsou doloženy odbornými testy i příznivou odezvou řidičů. U stánku Flashlube je k vidění také elektronická souprava k ochraně ventilů, které se jen v uplynulých několika měsících celosvětově prodalo úctyhodných 320 000 kusů.

Součástí veletrhu Autotec & Autosalon 2010 je i bohatý doprovodný program. Na brněnském výstavišti je otevřeno do 10. června. Dnes a ve středu od 9.00 do 18.00 hodin, ve čtvrtek jen do 17.00 hodin. Další informace najdete na: http://www.bvv.cz/autotec.

Zdeněk Bauer
šéfeditor
info@abcRedakce.cz

Vydáno: 9. 6. 2010 8:38
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: abcRedakce.cz (ověřený zdroj [?])
Ghostwritingová, rešeršní a komunikační agentura abcRedakce.cz zajišťuje kompletní práce spojené s vyhledáváním, zpracováním, publikováním a distribucí požadovaných informací. Zabezpečuje hloubkové archivní i marketingové rešerše, business research, monitoring médií i výzkumy veřejného mínění. Poskytuje standardní redakční služby (editace, copy editing, jazykové korektury) i specializovaný servis (ghostwriting, copywriting a další formy psaní textů a tvorby obsahu na zakázku). Zajišťuje komplexní marketingovou komunikaci a související konzultace pro internet i ostatní média.