Aplikace Karsa Monitor je úspěšná i v zahraničí | Tiskovky.info

Aplikace Karsa Monitor je úspěšná i v zahraničí

Praha, 10.10.2011 Česká společnost Karsa Technologies uvedla aplikaci Karsa Monitor na zahraniční trh v červenci 2011. Tento software pro automatické sledování cen zboží v internetových obchodech zaznamenal již po několika měsících výrazné prodejní úspěchy.

„U provozovatelů internetových obchodů v zahraničí zaznamenáváme velice pozitivní odezvu. Naši zákazníci oceňují především možnost automaticky získávat informace o aktuálních cenách a skladovosti produktů z téměř jakýchkoliv webových stránek konkurence a ty mezi sebou následně automaticky spárovat,“ uvedl Michal Ježek, spolumajitel společnosti Karsa Technologies. „Velmi kladně hodnocena je také ojedinělá možnost aktualizovat tyto informace v libovolném intervalu zdarma. Naše konkurence tyto možnosti v současné době nenabízí,“ doplnil Ježek.

O společnosti
KARSA TECHNOLOGIES, s.r.o. se dlouhá léta specializovala na vývoj a provozování internetových obchodů, které přinášejí zisk. Své zkušenosti s e-shopy zhodnotila ve vývoji aplikace Karsa Monitor, jejím cílem je zvýšit konkurenceschopnost internetových obchodů a prodejních webů, které svoji cenotvorbu řeší pomocí tohoto nástroje a dbají na správnou cenovou strategii.

Jitka Valdová
Product manager
Karsa Technologies s.r.o.
Email: jitka.valdova@karsa-monitor.com