Agentura Commservis.com změnila po šesti letech image | Tiskovky.info

Agentura Commservis.com změnila po šesti letech image

Jedna z největších komunikačních a public relations agentur ve východních Čechách, společnost Commservis.com, prochází po šesti letech výraznou změnou vizáže. Sjednocení korporátní image a nezaměnitelnost značky si žádá přesycené konkurenční prostředí, kde o úspěchu rozhoduje především to, jak se firma dokáže prezentovat.

„Pro agenturu je to velice důležitý moment. Šest let jsme neprošli žádnou zásadní modernizací, která by držela krok s rychlým vývojem na trhu. Modernizací celkového vizuálního stylu agentury Commservis.com tak chceme nadále posilovat v silné konkurenci tuzemských agentur,“ hodnotí radikální změny ředitel společnosti Commservis.com Tomáš Zdechovský.

Nový firemní manuál společnosti představuje zjednodušenné logo, upravené propagační materiály, šablony s korporátním písmem, barvami a předepisuje podrobnou specifikaci pro prezentaci firmy. Série inovací vyvrcholí koncem měsíce, kdy dojde ke spuštění nového webu stavěného podle nejnovějších trendů moderní komunikace.

Nové logo = nový web¨

Změna webu souvisí se změnou loga, které je nyní lépe zapamatovatelné. „Původní logo přestalo vyhovovat požadavkům doby. Vývoj v tomto směru se dá přirovnat k módním trendům a estetickým hodnotám, které se často mění,“ dodává Zdechovský.
Nové webové stránky jsou navržené ve spolupráci s předními odborníky na webdesign a grafiku. Přehlednější webová prezentace usnadní návštěvníkům orientaci, zefektivní vzájemnou komunikaci a vyhledávání potřebných informací. Spuštění webu zakončí rozsáhlou sérii změn vedoucí k upevnění postavení agentury na trhu.

O agentuře Commservis.com:

Název Commservis.com vznikl jako původní označení firmy Tomáše Zdechovského, která se během několika let vypracovala na největší PR agenturu ve východních Čechách. V současné agentura zastupuje mnoha předních českých a zahraničních firem, jimž poskytuje široké spektrum komunikačních služeb. Mezi její nejvýznamnější klienty patří automobilka Avia, Tepelné hospodářství Hradec Králové, Viessman, SAAB, orgány státní správy a další. Společnost chce být také společensky zodpovědnou firmou a ve svých aktivitách se zaměřuje také na neziskové projekty.

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com

Vydáno: 23. 4. 2010 10:40
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy.