Advokátní kancelář e|n|w|c advokáti spolupracuje s agenturou Stance Communications | Tiskovky.info

PR agentura Stance Communications na začátku ledna 2012 zahájila spolupráci s českou pobočkou renomované mezinárodní advokátní kanceláře e|n|w|c advokáti. Hlavní náplní činnosti e|n|w|c advokáti je poskytování všech advokátních služeb jak mezinárodním, tak i českým klientům mj. v oblasti obchodního, bankovního a pracovního práva, průmyslových práv a práv duševního vlastnictví. Hlavním cílem Stance Communications bude zvýšení povědomí široké i odborné veřejnosti o novinkách a plánovaných aktivitách společnosti.

„Rozhodli jsme se zintenzívnit naši komunikaci směrem k médiím v České republice a po zvážení všech možností jsme tuto oblast svěřili do péče odborníků z PR agentury Stance Communications,“ komentuje zahájení spolupráce Erwin Hanslik, partner kanceláře e|n|w|c advokáti.

„S klienty z právního oboru máme bohaté zkušenosti. Tým právníků advokátní kanceláře e|n|w|c advokáti odvádí každým dnem profesionální práci, o které by se měla dozvědět také veřejnost. Zaměřit se na zviditelnění společnosti na českém trhu je pro nás výzvou a věřím, že v tomto ohledu splníme veškerá očekávání,“ uvedla výkonná ředitelka Stance Communications Jana Voňavková.

O e|n|w|c NATLACEN WALDERDORFF CANCOLA v.o.s. - advokáti
Společnost e|n|w|c Natlacen Walderdorff Cancola patří mezi přední advokátní kanceláře v Rakousku. Právní služby poskytuje již od roku 1986 renomovaným společnostem v sektoru komerčním, průmyslovém, bankovním, pojišťovnickém a v neposlední řadě sektoru služeb. Kromě rakouského sídla ve Vídni má e|n|w|c své zastoupení také v Budapešti, Praze, Brně, Bratislavě, Kyjevě a ve Varšavě. Advokátní kancelář e|n|w|c Natlacen Walderdorff Cancola je členem mezinárodní asociace předních právnických společností INTERLAW, která má 125 poboček po celém světě. Více informací se dozvíte na www.enwc.com.

Šárka Petruželová
sarka.petruzelova@stance.cz
www.stance.cz
+420-724-952-213
+420-224-810-809

Vydáno: 5. 1. 2012 10:45
Kategorie: Média a reklama
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.