A je to.... prodejna v Horní Čermné otevřena | Tiskovky.info

A je to.... prodejna v Horní Čermné otevřena

Horní Čermná - Díky ryze české obchodní společnosti s více jak stoletou tradicí, která chce a dokáže poskytovat kvalitní služby zákazníkům v regionu východních Čech, se v rekordně krátkém čase podařilo zcela zrekonstruovat a v pátek 30.září 2011 slavnostně uvést do provozu prodejnu smíšeného zboží v centru obce Horní Čermná (u Krčmy).

"Obyvatelé Horní Čermné, ale samozřejmě každé obce, byť i té nejmenší si zaslouží, aby v nich nadále koloval život," říká místní starosta Petr Šilar, "K podpoře toho všeho od jak živa patří škola, hospoda, kostel a bezesporu konzum. Zde se místní lidé mohou, dnes jako před léty, jeden s druhým setkávat, sdílet své starosti a radosti. Vesnice tak jen získá. Teď už není třeba za většími nákupy dojíždět do města, ale lze mít srovnatelnou, ne-li lepší kvalitu zboží k dispozici tam, kde jsme doma," dodává Petr Šilar, který mimo "starostování" v Horní Čermné, je také v pozici senátora předsedou Stálé komise pro rozvoj venkova Senátu ČR a právě tyto věci mu nejenom leží na srdci, nýbrž se je snaží úspěšně uvést do praxe.

Zdejší nový obchod a další podobné provozovny s prodejní plochou od 50 do 120 m2 jsou situovány především v menších obcích. Zákazníkům z těchto obcí přinášejí více jak 2000 položek hlavně čerstvého sortimentu. Zboží z kategorie pečiva, uzenin, mléčných výrobků a lahůdek jsou dodávány denně.

Tyto prodejny jsou koncipovány pro rychlé denní nákupy s širokou nabídkou doplňkových služeb. Například v Horní Čermné, si zákazníci mohou sami nově kopírovat své dokumenty nebo tisknout fotografie. Samozřejmostí je dnes na všech prodejnách platba kartou či široká nabídka tisku. V obchodě najdete skutečně každý den výrobky našich farmářů, pekařů i uzenářů.

Petr Čada

Petr Čada
asistent senátora
koalice.pk@gmail.com