Vstupní čistící rohože | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Vstupní čistící rohože


Vstupní čistící zóny řeší každý rok podobně jako Vy většina provozoven vždy před příchodem zimy. Zabezpečení vstupů do budov před nečistotami zvenčí je třeba řešit koncepčně. Samotná rohožka na chodníku přede dveřmi problém neřeší.

Účinná ochrana vstupu do objektu je optimálně zajištěna třemi čistícími zónami.
První – hrubá čistící zóna je instalovaná před vstupem do budovy. Je to většinou pevná gumová rohož, nebo rohož vyztužená duralovými segmenty. Tyto rohože zachytávají hrubé nečistoty z obuvi. Osazuje se buď na stávající plochu a lemuje nášlapným duralovým rámem, nebo je rohož zapuštěná na úroveň podlahy (bezbariérová) a zapouští se do rámu, instalovaného v podlaze.
Druhá – střední čistící zóna se instaluje těsně za vstupní dveře. Zde se nejčastěji používají rohože s polypropylénovými vlákny, které spolehlivě zachycují drobné nečistoty (prach, vlhkost,…). Malá výška rohože umožňuje její zapuštění do podlahy na úroveň dlažby.
Třetí – jemná čistící zóna není nutná, ale je velmi praktická zvláště v místech s vysokou frekvencí pohybu osob. Rohože z nylonového vlákna lze koupit nebo jen pronajímat. V ceně pronájmu je pravidelné praní a výměna rohože.








Kontakt:

Michal Šturdík
IT
sturdik@lorika.cz
www.lorika.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 705

Vydáno: 3. 11. 2011 13:54
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: LORIKA CZ s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.