NOVÉ STRÁNKY GREENHOUSING.CZ S TESTEM SERVEROVÝCH SLUŽEB ZDARMA | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


NOVÉ STRÁNKY GREENHOUSING.CZ S TESTEM SERVEROVÝCH SLUŽEB ZDARMA


Praha 2. listopadu 2011 - Zcela novou podobu mají od dnešního dne internetové stránky poskytovatele zelených dedikovaných a managed serverů Greendata s.r.o. na již známé adrese greenhousing.cz. Všichni zájemci, kteří webovou prezentaci společnosti navštíví, poznají změnu na první pohled a zároveň můžou otestovat Greenhousingové služby nezávazně a naprosto zdarma.

"Novou tvář stránek jsme vytvářeli s ohledem na pohodlí našich zákazníků. Chtěli jsme, aby přinesly zákazníkům Greenhousingu snadnou orientaci a intuitivní vyhledání požadovaných informací včetně vyúčtování služeb,“ představuje web Zdeněk Maršál, marketingový ředitel Greendata s.r.o. a dodává: „Doufáme, že nově spuštěné aplikace a struktura webu umožní návštěvníkům ještě větší uživatelský komfort a těm potenciálním snadnější rozhodování při pořízení našich služeb“.

Kromě designu se stránky dočkaly výrazné proměny také v obsahu, struktuře a navigaci. Díky přímému propojení standardních informací a zákaznického portálu má zákazník možnost dostat se okamžitě ke kontrole svých služeb a jejich vyúčtování prostřednictvím bezpečnostních prvků ID a PIN. Nové stránky navíc nabízejí přehlednější a intuitivnější objednávkový proces pro snažší orientaci při pronájmu serverových služeb Greenhousing. A aby zákazník nekupoval zajíce v pytli, nabízejí stránky snadnou registraci do shell účtu, díky kterému můžou zájemci nezávazně a zdarma otestovat služby Greenhousing po dobu 14 dnů. Obsah portálu je nově dostupný ve dvou jazykových mutacích – češtině a v angličtině.

O společnosti Greendata s. r. o.
Greendata s.r.o. je podnik, který se v rámci trhu internetových služeb, pod hlavičkou Greenhousing.cz, úzce specializuje na služby pronájmu internetových serverů a služby s tím související. Služba je určena všem zákazníkům, kteří chtějí provozovat libovolné internetové aplikace, internetové prezentace, webové stránky, e-shopy, a přitom se nechtějí starat ani o technický chod serveru, na němž aplikace běží, ani o nákup a oživení serverového hardwaru. Služba greenhousingu je navíc postavena na myšlence co největší ekologické odpovědnosti a využívání tzv. zelené elektrické energie. Společnost provozuje tři serverovny v telehousech Šárka Business Park, Nový Smíchov a ve Vokovicích. Připojení o kapacitě 100 Mbit/s pro každý server zajišťuje renomovaný provider Pe3ny.net, se kterým firma úzce spolupracuje. Všechny serverovny odebírají zelenou energii.







Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 2. 11. 2011 16:21
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Greendata s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Greendata s.r.o., je podnik, který se v rámci trhu internetových služeb úzce specializuje na služby pronájmu zelených, internetových serverů, jako jsou dedikované levné servery (pronájem levných, zelených serverů a HW servis), tak i managed levné servery (pronájem levných, zelených serverů, HW servis, administrace a zálohování server dat ) a služby s tím související. Služba Greenhousing je určena všem zákazníkům, kteří chtějí provozovat libovolné internetové aplikace, internetové prezentace, webové stránky, e-shopy nebo herní servery a přitom se nechtějí starat ani o technický chod serveru, na němž aplikace běží, ani o nákup a oživení server hardwaru. Greenhousing je navíc postaven na myšlence co největší ekologické odpovědnosti a využívání tzv. zelené elektrické energie.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.