Zpestřete si mikulášskou nadílku v Dětenicích | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Zpestřete si mikulášskou nadílku v Dětenicích


Chcete postrašit své ratolesti a užít si sváteční zimní dny netradičně? Nebo okusit středověk na vlastní kůži? Zavítejte v prosinci do Zámeckého resortu Dětenice, kde na vás čekají čertovské večery a mikulášská nadílka pro děti.

V předvánočním období rozšiřuje Zámecký resort Dětenice běžný program, máte tak možnost zažít dobrodružství s čerty a s příchutí středověku. Přijeďte s dětmi na mikulášskou nadílku do středověké krčmy, návštěva z nebe a pekla dorazí 4. prosince ve 12 hodin a potrvá do 15 hodin. „Děti budou obdarovány sladkým dárkem nejen za básničku, písničku či koledu,“ uvedl ředitel zámeckého resortu Petr Jindrák.
V tento den můžete shlédnout do 16 hodin pohádku O Šípkové Růžence na dětenickém zámku a sledovat na vlastní oči příběh princezny a celé královské rodiny. V sobotu na vás čekají strašidelné prohlídky zámku v doprovodu čarodějnice.
Po čtyři prosincové večery bude pro dospělé ve středověké krčmě připraven večerní čertovský program, a kdo ví, zda si vás lucifer nebude chtít s sebou odnést do pekla. Čerti budou v krčmě řádit druhého, třetího, čtvrtého a šestého prosince od 19.00 hodin. Před příchodem rohatých nezapomeňte ochutnat dětenické pivo lásky, které se vaří přímo v místním pivovaru a nikde jinde vám ho nenatočí. Více informací najdete na www.detenice.cz

Mikulášská nadílka pro děti ve středověké krčmě: 4.12. od 12.00 do 15.00
Čertovský středověký program v krčmě: 2. 12., 3.12., 4.12., 6.12. od 19.00 do 22.00








Kontakt:

Zámecký resort Dětenice
info@detenice.cz
www.detenice.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 2. 11. 2011 15:48
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Zámecký resort Dětenice (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.