Kyjov: Nemocnice hospodaří se ziskem pět a půl milionu | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Kyjov: Nemocnice hospodaří se ziskem pět a půl milionu


Kyjov – Nemocnice Kyjov hospodaří od začátku roku se ziskem pět a půl milionu korun. Vyplývá to z účetní uzávěrky za měsíc září 2011. Oproti měsíci červenci 2011 vzrostl zisk o téměř jeden a půl milionu korun, což je dané především úsporami, které v nemocnici v uplynulých měsících proběhly.

„Daří se nám pomalu stahovat ztrátu z minulého roku s tím, že v současnosti pracuji na celkové optimalizaci ekonomického stavu nemocnice,“ komentuje optimisticky vyhlížející čísla ekonomický náměstek kyjovské nemocnice David Koribský.
Management kyjovské nemocnice se chce v příštích měsících zaměřit na investice a modernizaci některých oddělení. Po vzoru západních států zřídili v Kyjově centrální příjem pacientů, který by pomohl především lidem k snadnějšímu přístupu lékařské pomoci v době pohotovostní služby.

Nemocnice v Kyjově dostála výrazných změn
Po příchodu současného ředitele Josefa Pejchla do nemocnice v listopadu 2010, bylo její hospodaření ve ztrátě devatenáct milionů korun „Za hlavní úspěch považuji to, že současné vedení nemocnice výrazně zlevnilo a zprůhlednilo nákupy spotřebního materiálu a distribuci léků, přešetřilo se několik nevýhodně pro nemocnici uzavřených smluv. V polovině října byla také dokončena rekonstrukce přístavby chirurgického pavilónu, která se nacházela v havarijním stavu,“ shrnuje zásadní z provedených změn v kyjovské nemocnici její ředitel Josef Pejchl.

V příštím roce budou nové sanitní vozy
V příštím roce plánuje nemocnice pořídit i další přístroje a především koupit nové sanitní vozy. Pro pacienty se v areálu nemocnice výrazně rozšíří možnost parkování, které je v současné době nedostatečné.
„Plánujeme také otevřít sociální lůžka jako pomoc především rodinám dlouhodobě nemocných pacientů a stacionář pro pacienty s infúzní léčbou,“ prozrazuje některé novinky na příští rok náměstkyně ředitele Eva Havlíková.









Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 26. 10. 2011 18:39
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.